Tak, ciekawe światło i fajne zdjęcie wyszłoslimak900 pisze:Ujęcie ogrodu przed burzą cudne![]()
lubię takie donice duże
piękne

Właśnie wczorajsze przymrozki zniszczyły kwiaty magnolii i już żadna nie kwitnie. No cóż - taka to lubi być wiosna.pela11 pisze:Witaj ,siedzę sobie Moniczko w Twoim ogrodzie i jak zwykle odpoczywam .Piękne masz te biełe żonkile , nie mogę się na nie napatrzyć.Wiśnia wygląda jak młoda dziewczyna na pierwszym balu , cała w zwiewnych tiulach .Szkoda że trzeba się spieszyc z oglądaniem kwitnących magnolii bo tak to krótko trwa .Bratki w koszyczkach wytrzeszczają oczęta ze zdziwienia że tak pięknie u Ciebie w ogrodzie .A ja pozwolisz , po prostu pomilczę bo dobrze mi tu .
Bratki są świetne - bardzo lubię te miniaturki, bo pięknie się sieją, miksują kolory i są naprawdę dekoracyjne. Dzisiaj obsadziłam blaszaną skrzynkę takimi brateczkami i postawiłam przy domku ogrodowym. Mam pełno siewek na rabatach, więc przenoszę do donic i rozkładam po całym ogrodzie, na tarasie, na wszystkich schodach przy domu, w kwietnikach i gdzie tylko się da