Zaczarowany Ogród IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zaczarowany Ogród IV

Post »

Dorotko - przytulam Cię ;:196
Może kota jednak wróci? Mój kot wrócił kiedyś po dwóch tygodniach ale to był kocur i się po prostu łajdaczył po wsi :evil:
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Dorotko , przytulam Cię mocno , a jak nie pomaga to walnij sobie coś mocniejszego na poprawę humoru i już .Roślinki sobie poradzą i odbiją . Obielę już praktycznie masz , więc głowa do góry ,a koteczka też na pewno wróci bo gdzie jej będzie lepiej jak nie u Ciebie . ;:167
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko kotek wróci ;:108
Co to Ci tak ładnie powschodziło ???
U mnie też zimno i pada deszcz cały dzień :(
Trzymaj się kochana ;:196
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Kota nadal nie ma. ;:145

Tereniu, to drzewo warzywne i dwa kolorki milinu.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Drzewo warzywne ?? co to takiego ?? idę do wujka gogle może mi podpowie :D
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Dorotko, Twoja kotka śliczna, na pewno gdzieś kocurka wyczaiła. Wróci. Wiesz ja mam przeprawę z kocurem ale nie przyszło by mi do głowy robić mu krzywdę. Ten co mnie nawiedza też jest ładniutki, taki przystojniak tylko z charakterem :;230
Ja też nigdy się nie nudzę i lubię nowe wyzwania. Oczywiście na miarę moich możliwości, ale zawsze coś dla siebie znajdę.
Podesłała bym troszkę słonka ale u mnie też deficyt.
Awatar użytkownika
kasik 69
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2010, o 15:04
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Dorotko,mam nadzieję,że kicia wróci.Miałam kiedyś taką śliczną tircolorkę,zginęła,ale ona była taka,ze do każdego szła,pewnie się komuś spodobała.
Kamulców natargałaś trochę na działkę.Ciepełka trochę życzę.
Zapraszam do mnie,
Moje wątki
Nasz Ogród
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Dorotko i jak, kicia się znalazła?, wiesz, a może spodobała się komuś, miałam ślicznego błękitnego kocurka, przyjechali sobie małżeństwo z dziećmi i zgarnęli go do samochodu, jeszcze sąsiad zdążył krzyknąć, ale oni zatrzasnęli drzwi i w długą, i tyle widziałam swego kotka ;:185 Jednak mam nadzieję, że Twoja się znajdzie, może poszła sobie na dłuższy spacer po prostu ;:196
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

TerDob, Tereniu, drzewo warzywne jest świetne. Kolega ma w ogrodzie. I to on mi je polecił. Wszystkie jego części są jadalne, a jakie piękne!

Tacca, Danusiu, koteczka cudowna. W dodatku córcia mojej Rudej, która też jest z nami "od zawsze". Za kocurem nie poszła. ;:185 U nas na podwórku są trzy kocury. Jeden nasz i dwa prawie nasze. Zresztą kotka po sterylizacji. Zawsze domu się trzymała. Boję się, że albo ją ktoś zabrał albo stało się coś złego. ;:145 Co do nienudzenia - to teraz robię poidełko dla ptaków.

kasik 69 , Kasiu, Melka wręcz przeciwnie. Panikara straszna. Wszystkich obcych si boi. Zawsze ucieka. Tylko do nas ma zaufanie. Jej mama za to całkiem inny charakter. A kamieni faktycznie "troszkę" natargała. ;:306

iwona0042, Iwonko, niestety Melci nadal nie ma. ;:145

Już i my sił nie mamy. Cały czas szukamy. Chodzimy od domu do domu. Nikt nic nie wie. Już nawet moje koleżanki pomagają i szukają. Dziś czwarty dzień. Nie wiem jak uspokoić mamę. Siedzi i płacze. Matulu, jak bardzo można pokochać zwykłego kota!
Do mnie paczki z roślinkami przyszły ale nikt nie ma nawet sił myśleć o sadzeniu. Wszyscy cały czas szukamy. Nawet starszy syn, taki twardziel, który zawsze uważał, że kot to tylko kot - teraz chodzi z nami i szuka. Twardziela udaje ale widziałam jego zaczerwienione oczy. Ponoć alergia. Taaak, akurat! Ale się nie odzywam.
Dziś od rana znowu szukanie. A jak się nie znajdzie?.... ;:145 ;:145 ;:145
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Oj Dorotko, co za złe wieści. Trzymam kciuki żeby historia z kotem miała happy end.
Ja narzekam na zimnicę ale to co dzieje się u Ciebie za oknem to jakaś masakra :shock: . Co to za koniec kwietnia to ja nie wiem...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Chciałam, Dorotko, chwalić Twój zaczarowany ogród ;:108 Ale jak teraz chwalić, kiedy Twoje myśli krążą koło zaginionej kotki? Może jednak wróci? Nasze zwierzaki to jak członkowie rodziny ;:167 Mam nadzieję, że się znajdzie
Ogród masz piękny ;:oj dużo ciekawych roślin i ciekawych ogrodowych pomysłów.
Cementowe kule robisz sama ;:oj ?Jakoś tak zrozumiałam z opisu. Będę Cię odwiedzać :wit
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

;:oj Dorotko, Melki jeszcze nie ma? Skoro tak, to najpewniej ktoś ją sobie przysposobił, bo to ładniutka kotka. A jeśli tak, to pewnie ją pokocha i zapewni dobre warunki. Na pewno nic złego jej się nie stało. Trzeba myśleć optymistycznie.
Wiem. Łatwo powiedzieć. Przecież sama mam kotkę i niejeden raz już ją opłakiwałam. Na szczęście po nocy znajdowałam ją na działce stęsknioną i wygłodniałą.
A może jednak Melka jeszcze wróci, czego serdecznie życzę Tobie i całej zrozpaczonej rodzince. ;:97 ;:97 ;:97
Awatar użytkownika
klarag
500p
500p
Od: 13 lut 2014, o 23:36

Post »

Dorotko trzymam kciuki żeby Melka wróciła. U nas też zgryzota z kotem- bo nasz Bromba co prawda nie wychodzi z domu (może jak chce, ale trawa w łapki kłuje), ale się nam pochorowała na wątrobę i marnieje w oczach.
Ogród pełen pięknych kwiatów i roślin- to marzenie, które zamierzam spełnić
A w planach był tylko trawnik...
Kasia
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Dorotko..przykra sprawa z kotką. :wink: Takie wysterylizowane raczej domu się trzymają, bądż szybko do niego wracają. Trzeba być dobrej myśli, choć im dłużej tym bardziej te złe myśli nachodzą. ;:168
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pashmina2006, Madziu, pogoda pod psem, że tak powiem. ;:222

Iwonka1, Iwonko, fajnie że jesteś. :wit Zapraszam częściej i mam nadzieję, ze w bardziej sprzyjających okolicznościach. ;:215 Cementowe kule faktycznie robię sama. Jeszcze muszę je wyszlifować ale zawsze brak czasu. ;:224

beatrix+ , Beatko, zawsze jestem dobrej myśli. ;:215

plocczanka, Lucynko, Nie ma tego złego ....

klarag, Kasiu, my mamy w domu jednego takiego jegomościa, który siedzi cały czas w domku. Ale to już taka jego natura.

Zenia, no właśnie. Moje kotki zawsze się domu trzymały. Dlatego tym bardziej to dziwne.

Wszem i wobec - Melcia wróciła. Podejrzewamy, że była gdzieś przetrzymywana. Ledwo się na nogach trzyma. ;:185 Nie wiem czy przypadkiem nie jest podtruta. Jutro jedziemy z samego rana do weta. Jest osowiała. Wręcz przelewa się przez ręce. Ale do domku malutka wróciła. ;:167

I jeszcze pytanko. Dostałam przesyłkę od Izabeli. Tylko ja tak za bardzo nie kojarzę jakiej i co to jest. :oops: Jakieś cebulki i patyczki w pojemniczkach po jogurcie.

Masakra już któraś z rzędu straż jedzie. Znowu się u nas pali!!!!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”