Dzięki
Krysiu, że przypomniałaś mi, że to już maj. W tym roku czas biegnie mi szczególnie szybko. W Renku w tym roku nie byłyśmy. Matury u najstarszej skończyły się wczoraj, teraz czekamy na wyniki ze sprawdzianu syna no i w lipcu matur. W szkole też skończyła się zewnętrzna ewaluacja, a co za tym idzie mnóstwo papierkowej roboty. Jest nadzieja, że uda mi się przenieść zainteresowania na ciekawsze sprawy ogrodowe.
Miałaś rację zimna Zośka przyszła wcześniej i nie było majowych przymrozków

Mogę więc podziwiać kwiaty magnolii, jabłoni i pierwszych rododendronów, ale o tym później. Poznajesz przedogródek
elam. Udało mi się na początku maja odwiedzić jej działkę (niedługo po Tobie) i cyknęłam kilka zdjęć, które Tobie dedykuje.
Iza (izaziem) No to koniecznie muszę się znowu wybrać do parku. Może uda się w Boże Ciało- pewnie będą już kwitły rh.
Witam
Basiu (fiskomp)- tym razem zapraszam Cię na spacerek po dróżkach działki mojej mamy (elam) Pozdrowienia dla lubiącej ptaszki rodzinki.
Zuziu (sweetdaisy), Wandziu (wanda 7) Marysiu (Mufka) Dziękuję za miłe słowa
Aprilku Sasanek u mnie dostatek, sieją się na potęgę, dziwię się dlaczego inni mówią że to nie jest takie powszechne.
Asiu (asma) Muszę CI czerwoną (ona taka bardziej różowa) wykopać. Jak się spotkamy to Ci przekaże.
Wkrótce mam nadzieję zamieścić kilka majowych zdjęć z mojego ogrodu.