U mnie zakwitła  czterema kwiatkami
 Jak zwykle Dorotko jest co u Ciebie oglądać i to w dużych ilościach. Pięknie

Pozdrawiam

A u mnie wczoraj zakwitł jakiś żółty niski tulipan od Ciebie.
 A u mnie wczoraj zakwitł jakiś żółty niski tulipan od Ciebie. ) ,zakwitło.Ale chyba dosłownie ze 3.Więc przypomnę się jesienią
 ) ,zakwitło.Ale chyba dosłownie ze 3.Więc przypomnę się jesienią  .Kwitnie łączka fioletowych i trochę żółtych.ale nie mam kiedy zdjęć wrzucać
 .Kwitnie łączka fioletowych i trochę żółtych.ale nie mam kiedy zdjęć wrzucać 
 nowe nabytki piękne... przylaszczka landrynkowa- cud i miód
 nowe nabytki piękne... przylaszczka landrynkowa- cud i miód  ano nie było mnie jakiś czas... takie zawirowania życiowe... ale jestem na prostej- i tej wersji się trzymajmy
 ano nie było mnie jakiś czas... takie zawirowania życiowe... ale jestem na prostej- i tej wersji się trzymajmy  mam nadzieję, że teraz znajdę więcej czasu na przechadzanie się po Waszych ogrodach
 mam nadzieję, że teraz znajdę więcej czasu na przechadzanie się po Waszych ogrodach 

Jest to ramka przy krawężniku, nikt tam nie chodzi, więc nie przeszkadza.
 Jest to ramka przy krawężniku, nikt tam nie chodzi, więc nie przeszkadza.  

Nie lubuję się w narcyzach,ale ten wielkiej urody
  Nie lubuję się w narcyzach,ale ten wielkiej urody  

), póki co stare poczciwe odmiany. Apeldoorn rośnie w przeróżnych miejscach, nawet w maliniaku:
 ), póki co stare poczciwe odmiany. Apeldoorn rośnie w przeróżnych miejscach, nawet w maliniaku:
 Na szczęście dużo zostało, dodatkowo mnóstwo siewek wokół:
  Na szczęście dużo zostało, dodatkowo mnóstwo siewek wokół:   

6 kotów i następne w drodze? Matko moja... u mnie są 2 i nie mogą rodzice przeżyć, że tak dużo- jeśli by to zależało od mnie to było by, podobnie jak u Ciebie- te puchate mruczące zwierzaki
  6 kotów i następne w drodze? Matko moja... u mnie są 2 i nie mogą rodzice przeżyć, że tak dużo- jeśli by to zależało od mnie to było by, podobnie jak u Ciebie- te puchate mruczące zwierzaki  

Jest idealny.
 Jest idealny. Szkoda, że nie mam czasu na foty, bo one szybko przekwitną przecież
 Szkoda, że nie mam czasu na foty, bo one szybko przekwitną przecież