Zaczarowany Ogród IV
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zaczarowany Ogród IV
Marysiu, bo ten Twój Kargul ma pomysła. On te wszystkie śmieci na koniec ziemią przykryje i skalniak zrobi. 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotka, oj drażniący temat, człowiek alkoholik i ma rentę
właśnie dlatego poszłam na walkę z zusem
a Tobie w takiej sytuacji nie pozostanie nic innego jak samemu załatać tą dziurę chyba, bo inaczej będzie tak jak jest 

- Dorota71
- Kontakt:
Iwonko, to już nie dziura. Cały płot podobnie wygląda. A jest go raptem kilka metrów.
Jak się wkurzę, to w nocy położę go na swoją stronę, zobaczymy co wtedy zrobi. I jeszcze powiem, że zacznę swojego psa wypuszczać na ogród. Dlaczego ma być pokrzywdzony, bo durnego sąsiada mam? Jego pies co chwilę się zrywa i jest u mnie. W dodatku gania na moim podwórku moje koty! Dość mam już!
Trzymajcie kciuki. Zaraz idę do ZUS-u, ciekawe czy mnie też cudownie uleczą.
Jak się wkurzę, to w nocy położę go na swoją stronę, zobaczymy co wtedy zrobi. I jeszcze powiem, że zacznę swojego psa wypuszczać na ogród. Dlaczego ma być pokrzywdzony, bo durnego sąsiada mam? Jego pies co chwilę się zrywa i jest u mnie. W dodatku gania na moim podwórku moje koty! Dość mam już!
Trzymajcie kciuki. Zaraz idę do ZUS-u, ciekawe czy mnie też cudownie uleczą.

Dorotko,za bonsai masz u mnie plusa WIELKIEGO
Super sobie z nim poradziłaś
Płot pewnie pozostanie ci zrobić samej

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko, nie rozumiem, dlaczego nie wypuszczasz swojego pieska, skoro pies sąsiada urzęduje na Twoim terenie ...
Pozwól swojemu swobodnie biegać tam, gdzie ma ochotę, a głównie po drugiej stronie płotu. Może wtedy sąsiad płot naprawi. Może ...
Choć zdaje się, że on czeka w nadziei, że zdenerwujesz się i sama to zrobisz. Cóż, szkodnik . Z takim trudno współżyć zgodnie.
Mimo wszystko życzę Ci ugodowego i szybkiego rozwiązania problemu. Aaa i wygrania z ZUSem.
Pozwól swojemu swobodnie biegać tam, gdzie ma ochotę, a głównie po drugiej stronie płotu. Może wtedy sąsiad płot naprawi. Może ...
Choć zdaje się, że on czeka w nadziei, że zdenerwujesz się i sama to zrobisz. Cóż, szkodnik . Z takim trudno współżyć zgodnie.
Mimo wszystko życzę Ci ugodowego i szybkiego rozwiązania problemu. Aaa i wygrania z ZUSem.
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
No, ciekawa jestem co zwojujesz z Zusem ? Wojować trzeba . Super płot, ale nie ten sąsiada , tylko z wierzby. Taki kawałek jest w Wojsławicach. Fajnie rośnie i super wygląda, koło niego ławeczka na której często odpoczywam 

- Dorota71
- Kontakt:
Beatko, nie było tak źle. A sprawiedliwość w ZUSie była po mojej stronie.beatrix+ pisze:Toś paniusiu się namęczyła przy tym bonsai..
A granata wzię?aś? Bo wiesz...ZUSy ZUSami,a sprawiedliwość musi być po naszej stronie...

Mariuszku, dziękuję ślicznie za tego PLUSA.gloff pisze:Dorotko,za bonsai masz u mnie plusa WIELKIEGOSuper sobie z nim poradziłaś
![]()

Lucynko, nie wypuszczam Bajki, bo ona bardzo nie lubi sąsiada. Sąsiadka może przechodzić sto razy i nic a niestety tego alkoholika Bajka nie cierpi. A jak ugryzie go na jego podwórku to ja będę miała nieprzyjemności. I niech uważa, bo jak się zdenerwuję to na pewno w nerwach płotu nie naprawię, tylko rozwalę do końca! A teraz idę otworzyć psa. Będę na wszelki wypadek na podwórku, niech się strachu pijaczyna chociaż naje!plocczanka pisze:Dorotko, nie rozumiem, dlaczego nie wypuszczasz swojego pieska, skoro pies sąsiada urzęduje na Twoim terenie ...
Karolcia, Mam nadzieję, że mój płot zacznie ładnie rosnąć. Na razie podejrzewam rośnie z rozpędu. Ale go podlewam więc powinno być OK. Szkoda, że mam dość daleko do Wojsławic. Ale mam swoje Przelewice. Oj jak tam cudnie! Pojedziemy na kwitnienie różaneczników.karolacha pisze:No, ciekawa jestem co zwojujesz z Zusem ? Wojować trzeba . Super płot, ale nie ten sąsiada , tylko z wierzby. Taki kawałek jest w Wojsławicach. Fajnie rośnie i super wygląda, koło niego ławeczka na której często odpoczywam
Z ZUS-em wygrałam. Czyli cudownego ozdrowienia nie było. Dziękuję, że trzymaliście za mnie kciukasy.
Jak zgram zdjęcia to pokażę ukończony Kamieniak.

- Dorota71
- Kontakt:
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ukończony kamieniak wygląda jeszcze lepiej niż się zapowiadał. Dobra robota
. A Pani na kamieniaku kojarzy mi się z Dominiką Tajner - Wiśniewską
.
Koty...ah te koty . Ty je tak dobrze karmisz czy spodziewasz się dzieci kocich ?

Koty...ah te koty . Ty je tak dobrze karmisz czy spodziewasz się dzieci kocich ?
- Dorota71
- Kontakt:
Madziu, dziękuję ślicznie.
A moje kotki potomstwa się nie spodziewają. Obie po sterylce są.

A moje kotki potomstwa się nie spodziewają. Obie po sterylce są.

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Dorotko, kamieniak
Kicia dobrze wie, gdzie się ułożyć do snu.
Kamienie nagrzane, oddają kiciuli swoje ciepełko. 

Kicia dobrze wie, gdzie się ułożyć do snu.

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to się natachałaś kamieni, ale efekt super 

- Dorota71
- Kontakt:
Kamieniak zajefajny,na pewno oryginalny,przyjemnie sobie go urządziłaś 

- Dorota71
- Kontakt:
Mam miejsce to szaleję.
I jeszcze troszkę zdjęć z ogrodu.

I praca mojego młodszego, bo "mamo, taki pusty ten pień".

Zapadła decyzja. Robimy płot od sąsiada. Nie ma innego wyjścia. Mój pies (suka znaczy) nie będzie w kojcu cały czas siedzieć tylko dlatego, ze mam durnego sąsiada.
-- 21 kwi 2016, o 12:48 --
Aaaaa i zabieram się za miód z mniszka. Już czas.

I jeszcze troszkę zdjęć z ogrodu.

I praca mojego młodszego, bo "mamo, taki pusty ten pień".

Zapadła decyzja. Robimy płot od sąsiada. Nie ma innego wyjścia. Mój pies (suka znaczy) nie będzie w kojcu cały czas siedzieć tylko dlatego, ze mam durnego sąsiada.

-- 21 kwi 2016, o 12:48 --
Aaaaa i zabieram się za miód z mniszka. Już czas.