Irenko, Korona piękna.
Wysiałam od Ciebie Bernen Rose i Anna Russion-ładnie rosną.No i oczywiście wszystkie kwiaty.
Zeniszki już duże i muszę sadzić do gruntu.
Wszyscy tacy zapracowani....ja też bym chciała tyle czasu w ogrodzie spędzać, ale nie mogę-berbeć wciąż wkurzony
i z babcią zostać nie chce, a pogody ostatnio nie było, więc w domu cały weekand siedziałam(ciastek chociaż napiekłam
bo blachy do ciasta odzyskałam po posadzeniu pomidorów do tunelu

)
Witek wyrwij to, bo to jest chwast, a Perowskia ma grubsze i bardziej mięsiste liście,
powycinane, koloru srebrnego. Na Perowskię musisz jeszcze poczekać.
Poszłam pod balkon i obejrzałam siewki Perowskii, ale te u mnie to zeszłoroczne są, bo już duże.
Tego świństwa u mnie w pobliżu Perowskii też pełno nawschodziło, ale to chwast jakiś z łąki pobliskiej się wysiał i do łodyg Perowskii
się też nasiona jego widocznie poprzyklejały, więc wyrwać trzeba i czekać na właściwe siewki.
Ja wysiałam i tez chwasty wpierw kiełkują, ale u jednej forumki po chwastach wykiełkowała Perowskia, więc trzeba czekać.
Kasiu Ten pomidor to ja pewnie pomyliłam coś podczas przesadzania. W ubiegłym sezonie zaminiłam znaczniki
u dwóch par i tez później dochodziłam co to?

Nawet jeśli cos innego się przyplątało to też fajnie-lubię jak
coś się spontanicznie dzieje.

Boję sie co Wam z moich nasion wyrośnie?
Małgosiu czekam na relację z ,,Tymczasowego,,
Beatko Coś się tak ostatnio nie pokazujesz? Stęskniłam się.
Kogo tam jeszcze matka miała?
Kasia M Ta kapusta Twoja w głowie mi wciąż siedzi.
Kogoś pominęłam? Marysia gdzie? Daria Eliza też coś się zakamuflowała?
Pozdrawiam wszystkich.
a Kama 80? O matko zapomniałabym.....bywalców ,, Tymczasowego,, przybywa i Małgosia niedługo będzie pisała posty na całą stronę
jak zacznie tak każdemu odpowiadać. No ale Marysi w tym chyba nie pobije