Proszę jeszcze.

Ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, żeby założyć sobie wątek z "Ulubionymi". Zamieszczać tam linki lub cytaty do postów, które podczas surfowania po forum wpadły mi w oko, i chciałbym wracać do rozwiązań tam zawartych. Ale w tej chwili w tle się dzieje rewolucja, dobrze, że tego nie zrobiłem linkami, bo rozjechałoby sięmuminek pisze:Jeśli mogę się wtrącić: kiedyś częściej przeglądałam strony forum,teraz tylko wybrane wątki.Zauważyłam,że niektóre są strasznie rozwlekane i ciężko jest znaleźć rzecz,która mnie interesuje.
Ja sobie już założyłam w ulubionych katalog gdzie kopiuję ciekawe linki ( ostatnio o pomidorkach koktajlowych) bo jakaś dyskusja mnie zainteresowała a boję się że wiosną zapomnę gdzie o tym czytałambishop pisze:Ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, żeby założyć sobie wątek z "Ulubionymi". Zamieszczać tam linki lub cytaty do postów, które podczas surfowania po forum wpadły mi w oko, i chciałbym wracać do rozwiązań tam zawartych. Ale w tej chwili w tle się dzieje rewolucja, dobrze, że tego nie zrobiłem linkami, bo rozjechałoby się
a nie w zupie? hihihibishop pisze:Przy zbiorze plonów można zacząć od tych najdojrzalszychBo summa summarum wszyscy wylądują w spiżarce
Antropomorfizacja przednia, lecz gdzie legenda?