Alinko po raz kolejny zachwyciły mnie Twoje rośliny - irysek biały cudny
A piwonie piękne - takie same jak moje oprócz tej sorbet Kolorowo Alinko u Ciebie,masz piękne okazy roślin
Mój ogród został ostatnio przeze mnie nieco zaniedbany a to dlatego, że przygotowuję ogród do gruntownej przemiany a, że finanse nie wielkie to i prace rozkładane są na etapy ale kilka stałych roślinek trwa niewzruszenie
Magnolia gwiaździsta ma już sporo latek a nadal jest malusia i ślicznusia
A zabłąkana Cebulica syberyjska w wyniku licznych przekopów, zakwitła sobie na samym środku ścieżki
Ja już od kilku lat zbieram się do zakupu magnolii, ale ciągle nie wiadomo gdzie można by ją wcisnąć. Twoja wcale nie taka malusia, do tego gąszcze kwiatów.
Na widok magnolii gwiażdzistej mocniej mi bije serce.Jak wysoka jest Twoja magnolia? Moja ma 2 lata i w tym roku pierwszy raz ma dużo kwiatów.Jeszcze skulone bo jest zimno ,ale śnieżnobiałe i takie napęczniałe
Alinko - piękna jest Twoja kamelia
Olu (Biedronka641), Wiolu (wwwiola), Wandziu (Magdula141) - dziękuję za miłe słowa. Naprawdę w moim ogrodzie nie zostało wiele roślin i może dlatego tak cieszą te które pozostały
Wandziu, moja Magnolia ma 1.70m .Prowadzę ją na dwóch pniach i pewnie dlatego nie rośnie tak szybko ;-)