Jadziu, witam Cię w moim wątku

Zdjęcia wklejam z Fotosika ze stopki pod odpowiedzią i jakoś mi się wydaje, że tam nie ma możliwości zmiany rozmiaru. Tzn. jest ale zdjęcie pełnowymiarowe wychodzi z kolie za duże. Słonka niestety brak, a co gorsze również brak deszczu. Chociaż taki pożytek mógłby być ze zmiany pogody. Wody na działce jeszcze nie ma, a rośliny już spragnione
Witaj
Iwonko-iwona0042 
Również wstrzymuję się z wyrzucaniem. Poczekam
andzia458, witaj

życzę powodzenia w ukorzenianiu hortensji. To nie powinno być trudne. Hortensje są bardzo wdzięcznymi roślinami
Ewo, to Nostalgie. Jest piękna
Wspomnień ciąg dalszy
Skoro miejsce pod róże już gotowe, to teraz trzeba wykopać dołki, bo przecież panienki mogą przyjechać każdego dnia. Kopaczem miał być mój eM. Podrzuciłam mu do obejrzenia filmik o sadzeniu, gdzie pokazane było narządko do kopania dołów. Początkowo nie przejawiał jednak zainteresowania, aż do czasu kiedy usłyszał , że będzie musiał wykopać ich 30
I narządko jest. Ta daaaam
Bardzo się przydało. Mimo takiego ułatwienia i tak się nieźle zmachał

Ale za to cała robota została wykonana jednego dnia.
Oczywiście nie wszystkie róże zmieściły się na różance. Pozostałe znalazły miejsca na innych rabatkach. A dla tych ostatnich, co to zostałam zmuszona do ich kupna, znowu poświęciłam kawałek trawnika
A teraz uśmiałam się do łez

Ja tak sobie piszę i piszę do Was i eM w końcu się pyta: A co Ty tak ciągle siedzisz w tym komputerze? No to zeznaję, że piszę swój wątek. Na co on: To co ty nic nie mówisz, przecież ja tam jestem głównym aktorem