IWONKO to tylko trochę czasem jest ich dużo ,dużo więcej .Są też bezdomne lecz na razie jeszcze sie nie pokazały odpukać.Na razie żadnego pokarmu nie kupowałam szkoda, bo kota chodzi po ogródku , sikorki i kosy też tam buszują
MARYSIU ptaki fruwają po ogródku bo są sikory ,kosy sroki a nawet gołębie .Widocznie nikomu z nich nie smakują ślimory.Oślizłe dopiero się pokażą lecz trochę później .Są Pomrowiki plamiste,Śliniki luzatyńskie -- jasno brązowy ,ślimaki ogrodowe -- ciemno brązowy ten jest najbardziej plenny

Skalniaka niestety nie mam lecz kamieni mam mnóstwo w całym ogrodzie
AGUSIU roślinki jak roślinki one wszystkie sa piękne ,bo gdyby nie były piękne to ich nie sadzimy Wydajemy na nie niezłą kasę
EWCIA po deszczach to wcale przybędą na lepszą wyżerkę

.Ja dopiero niedawno sypałam siarczanem .Zawsze coś tam sobie przyswoją .Podsypałam też na grządkę ,gdzie będą ogórki.Mam nadzieję ,ze w tym roku się ich dochowam.Będziesz na wystawie w tym roku
TERENIU więcej mam tych z domkami widocznie mieszka ich u nas więcej .Te oślizłe dopiero się pokażą i wtedy można je nawet na ulicy spotkać czy nawet na chodnikach .Jakoś nie zauważyłam ,żeby jakieś ptaki się nimi interesowały a jeże zniknęły jak powycinali ten teren za ogródkiem parę lat temu