Zielone kropki
-
- 200p
- Od: 25 kwie 2008, o 17:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Zielone kropki
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pełny narcyz cudowny
. Pozdrawiam
.

- Saskja
- 200p
- Od: 8 lut 2011, o 15:01
- Kontakt:
Narcyzy przecudne! Niektóre bardzo interesujące, jakby z wystawionym jęzorkiem ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Mój wątek - Pisarka w Ogrodzie pod Dębami
Mój wątek - Pisarka w Ogrodzie pod Dębami
- Valur
- 50p
- Od: 18 kwie 2016, o 19:24
- Kontakt:
Wspaniałe kwiatki!!! Co za wiosna!
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podziwiam Twoje narcyzy, Kropeczko.
Tulipany zresztą również.
Mnie część tulipanów wygniła.
Dobrze że posadziłam każdego w osobnej doniczce, to przynajmniej nie zarażały się wzajemnie tą zgnilizną. 

Tulipany zresztą również.

Mnie część tulipanów wygniła.

Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Witaj Valur , Witaj Saskja . Teraz w ogrodach, na działkach jest już wiosna pełną parą i na to każdy z nas czekał niecierpliwie. Cieszę się, że podobają się wam moje kwiatki.
Lucynko tulipany które pokazałam rosną na mojej rabatce pod blokiem.Tych cebulek nawet nie wykopywałam na lato. Natomiast na działce tulipanów mam dosłownie kilka sztuk. Wszystkie najładniejsze były posadzone w koszyczkach i coś się do nich dobrało i wszystkie cebulki wydziobało. Została tylko taka drobnica, posadzona ot tak, żeby tylko posadzić i nie zmarnować cebulek, a nuż coś wyrośnie. Teraz okazuje się, że tylko te przetrwały i nawet będą kwitły.

Lucynko tulipany które pokazałam rosną na mojej rabatce pod blokiem.Tych cebulek nawet nie wykopywałam na lato. Natomiast na działce tulipanów mam dosłownie kilka sztuk. Wszystkie najładniejsze były posadzone w koszyczkach i coś się do nich dobrało i wszystkie cebulki wydziobało. Została tylko taka drobnica, posadzona ot tak, żeby tylko posadzić i nie zmarnować cebulek, a nuż coś wyrośnie. Teraz okazuje się, że tylko te przetrwały i nawet będą kwitły.
Oo jak kolorowo u Ciebie. Bardzo ładny narcyz pełny. 

Moja przygoda z roślinami Zapraszam.
- "Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!"-
Helen Mirren
Rafale nie wiem co to za odmiana ale łepki mają tak ciężkie, że pod ich ciężarem łodyżki łamią się. 

- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kropka zaglądam i ja do ciebie ten pierwszy biały narcyz uwielbiam go , ja też mam gdzieś taki ale nie potrzebnie ich przesadzałam, a teraz dużo narcyz mi zanikło i nie wiem co się stało ,z tego co wiem to nornice podobno nie ruszją narcyz
a więc co zmarzły hmmmmmmmmmm 

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam