Iwonko, cierpienie jest jak diabli. Czuję każdą kostkę. Nie wiedziałam, że mam ich aż tyle.iwona0042 pisze:Ale się napracowaliście, oj będzie cierpienie, znaczy pewnie już jest, ale efekt super się zapowiada
Madziu, korzeni mam naprawdę sporo. Sama nie miałam pojęcia jak dużo. A w sobotę szukając w lesie przylaszczek znalazłam kolejne korzenie, które oczywiście do ogrodu przytachałam.Pashmina2006 pisze:Ale cudne masz te korzenie. Pracy ogrom włożyliście. Żmudna praca ale od razu lepiej. Jak wszystko wyłazi czasami jest fajnie a czasami psuje całą kompozycję. Ale Ty masz tyle rąk do pomocy, że wszystko idzie sprawnie i szybciutko. Przegapiłam w Twoim wątku że masz pawie
. Dasz zdjęcia? Marzyły mi się pawie w ogrodzie ale z racji tego że to tylko działka - to nie możliwe. Ależ Ci zazdroszczę.

Stasiu, faktycznie jak coś robimy, to raczej wszyscy razem. Starszy syn cięższe prace. Młodszy jak nie przeszkadza to już pomaga.stasia_ogrod pisze:Widzę, że Staś już zdrowy i też pomaga w ogrodzie, dobrze że masz wielu pomocników, raźniej się pracuje.
Ogród masz tak duży, że na pewno zakątki z trawami się pojawią, kuknij ... może coś Cię zainspiruje ......
http://stylowi.pl/bajurka/1428950/trawy ... i/strona/3
http://www.e-ogrodek.pl/zdjecia-ogrodow ... ogrod-3082

Beatko, a co? Mało podobne?beatrix+ pisze:Dorcia,jeessuuuu....jesteś szalona!
A oza tym jesteś ewna tego popiersia,że to Twoje?
plocczanka pisze:Dorotko!
Tytaniczną pracę wykonaliście.![]()
Będzie pięknie!
Okolica prześliczna, kamienie, korzenie ... Wszystko fantastycznie wkomponowane w otoczenie.
Nawet synuś, jak widać, spracowany, ale i zadowolony.A najważniejsze, że zdrowy.
Lucynko, pracy sporo wykonane ale jeszcze nie skończone. Kamyczki "wyszły".plocczanka pisze:Dorotko!
Tytaniczną pracę wykonaliście. Będzie pięknie!
Okolica prześliczna, kamienie, korzenie ... Wszystko fantastycznie wkomponowane w otoczenie.
Nawet synuś, jak widać, spracowany, ale i zadowolony. A najważniejsze, że zdrowy.

Synuś bardzo szybko wyzdrowiał. Jak zwykle u babci. Dwa buziaki jeden uścisk i dzieciak zdrowy.
I u mnie co nieco kwitnie.