Daysy
Miło mi ,że tak podoba Ci się moja forsycja. Na tle ciemnych iglaków bardzo się wyróżnia i wręcz świeci w słoneczne dni
Dorotko
Bardzo miło mi Ciebie gościć, przepraszam że tak późno Cię witam ale szczerze i serdecznie
Karolinka
Twój ogród przypomina prawdziwie bajkowy las. Tyle w nim wspaniałości i ten Twój wilczek miniaturka

. Ja na szczęście mam wiele leśnych ścieżek do przemierzania i bardzo z tego korzystam
U mnie też lekko kwitnąco ale to głównie nowe nabytki. W domku były przez święta i trafiły wczoraj na rabatki
Ciekawa jestem czy przezimują? Pani zapewniała,że tak. Ale jak to mówią Każda pliszka swój ogon chwali
Kwitną jeszcze cebulice ,śnieżnik i jeden żonkil. Dzielnie stoi i już drugi tydzień rozświetla ogród

Bohaterski malec

barwinek też budzi się do życia
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru
-- 31 mar 2016, o 20:14 --
Madziu
U nas jest wiele takich miejsc po opuszczonych leśniczówkach, osadach kiedyś zamieszkałych. Gdzieniegdzie takie miejsca zdradzają cegły , akacje i bzy. Bardzo często obok znajdują się groby byłych właścicieli. Niektóre otoczone troską , są wysprzątane, ze świeczką na 1 listopada. Inne groby są zdewastowane, przeszukane w poszukiwaniu wątpliwych skarbów