Na powitanie milych gosci pare fotek miss 2015' roku . Na razie nic sie nie dzieje , rozyczki zahibernowane , ciagle zimno i deszczowo .
Annes77, te malenkie brateczki sa urocze , a kolorek tez moj

. Czasami udaje sie z patyczkami , bardzo lubie te zabawe

.
Alania, tez tak mysle

.
Dorotko 
, wiesz rozyczki wygladaly tak juz w grudniu , teraz duzo chlodniej , zastopowaly . Czekam na

.
Tolinko 
, moze juz niedlugo bedzie cos ciekawego do pokazania/napisania

.
Kogra 
kolejna milosniczke "mojego kolorku" . Wiem , wiem u Ciebie cieplo ... , masz mikroklimat (cos z brama

)
Juz jestem po cieciu , zrobilam to bez zalu , ale chyba troche za pozno .
Daysy, tez Cie witam . Rozyczki dobrze przezyly zime , mialam tylko pare galazek zmarznietych . Czytalam o duzych stratach u naszych kolezanek . Mysle , ze to wina skokow temperatury , no i chyba wiatru . Moje byly osloniete od wiatru i to je uratowalo .
Bratki , takie zwykle , a jak ciesza .
nenatez Cie witam , one wystartowaly juz w grudniu ... , wiesz co ciekawe, mrozy nie zaszkodzily mlodym przyrostom , a stare liscie padly . Powinnam byla ciac w grudniu

.
Obys nie miala strat , trzymam kciuki .
Majeczko, bratki pasuja kolorystycznie do moich ulubionych roz ... , ciekawe , czy dotrwaja do kwitniecia roz , zeby sprawdzic , czy odcien sie zgadza ...
mam nadzieje , ze i ja czesciej będę widziala

.
AnaAn, przeciez wiesz , ze jestem malomowna ...

Cie
Jonatanko , w tym sezonie mialo nie byc nowosci ... , ale sa

.
Zamawialam rozyczke dla rozanej przyjaciolki , a wiadomo , ze sie 1 nie oplaca ... , koszty wysylki . Kupilam ,wiec i dla siebie

.
Od 3

dziewczym dostalam po 1 w prezencie ... , sa juz 4 nowki

.
pela 
za mile slowa .
Pojemnik postaw w cieniu , albo oslaniaj wloknina . Podlac tak , zeby ziemia byla dobrze wilgotna .
Nawoz na bazie alg kupisz w sklepie internetowym , nie wiem jakim , bo dostalam od Majki .Mysle , ze google poda namiary .
Nawoz nazywa sie "Goteo". Niestety jest w 1 l. opakowaniach .
A oto cytat z etykiety : "...poprawia rozwoj systemu korzeniowego, przyspiesza wznowienie wzrostu po przesadzaniu i regeneracje systemu korzeniowego po zaistnieniu niekorzystnych warunkow."
Moze cos znajdziesz w mniejszym opakowaniu w "moj eko-ogrod ".