O ile ma się zamrażarkę odpowiedniej wielkości Na wino trochę tego głogu jednak trzeba...[/quote]
Franciszkanie z Kalwarii Pacławskiej mieli taką jak w poziomie dwie normalne lodówki domowe pełną głogu.Nowicjuszy wysłali na zbiory,że to lecznicze.Ale na wino to było, tyle,że nie dla zbieraczy.
No Zosiunia kochanie wreszcie jestes, teraz to już wiadomo gdzie byłas i co robilas,a ja myslałam, że albo wyjechalas albo zachorowałas superowo, ze jestes kochana. Milego wieczorku zycze
witajcie kochani jak wy to robicie że te wasze ikonki się ruszają, wpadłam na chwilkę bo muszę coś drukować jak zdąze to zapuszcze się wasze ogrody no i posty ,wieczorem się odezwe bo mam dziś dyżur do 18 do domu sciągne na 19, M tu na pewno posiedzi, także zostanie mi trochę nocy ,ale się odezwe
Witam Zosieńko i zapraszam na kawusię, bo bardzo dzisiaj jest potrzebna
A zwierzątka to masz milutkie. Też chciałabym mieć taką fretkę, chyba spodobała by się moim wnusiom.
Tylko nie wiem jak moja Tajga przyjęłaby nowego domownika.
Zosiu - ja korzystam z tego http://www.glitter-graphics.com/
Wybierasz sobie jakiś obrazek, klikasz na niego, otworzy się nowe okno a w nim
dwa adresy. Kopiujesz ten drugi (pisze na czerwono - "To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code:"), wstawiasz na forum i już masz śliczne gify
Tak jak mówiłem,musiałem zobaczyć frecię,,śliczne zwierzątko.Wyjaśniło się dlaczego tyle czekaliśmy na Ciebie,ale jak ładny kawaler jest to forum musi poczekać.Dzięki za wizytę u mnie.Serdecznie Pozdrawiam Ciebie i Męża.Ryszard.