Elu plany planami, a z wykonaniem bywa różnie. Ale nie masz sobie nic do zarzucenia, jesteś jedna a i ogród z doskoku. Nic się nie martw wiosna będzie długa, z wszystkim się zdąży
Pozdrawiam, Zuza ---------------------------- Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemiI,II,III
Ela, a ja myślałam, że zaszalałam z różami. Dobrze, że do Ciebie zajrzałam, wyrzuty sumienia uśpiłam Ale z Ciebie pracuś. U nas na szczęście zimno i na działce nie da się robić to mogę spokojnie do świąt się przygotować. Liczę,że po świętach będzie cieplej i ruszę z pracami. Mam do przesadzenia ze starej działki jeszcze kilka roślin na których mi zależy. Już w tym roku kilka udało mi się przesadzić. Uf, sił już coraz mniej, a może słońca brakuje ?
Hej ,hej Koleżanki ,wpadłam na chwilkę przed świętami złożyć życzenia dla Was Wszystkich .
NAJWAŻNIEJSZE TO ZDROWIA DLA WAS I WASZYCH RODZIN ,OBY SIĘ ROZRASTAŁY A WAM PRZYBYWAŁO DZIECI ,
WNUKÓW I PRAWNUKÓW NO I ŻEBY W WASZYCH OGRODACH BYŁO PO RÓWNO SŁONKA I DESZCZU . WSZYSTKIEGO
NAJLEPSZEGO .
Witaj Eluś
Rozszalałś się z roślinkami i napracowałaś się w swoim ogródeczku.
na pewno nic się nie stanie roślinką,które nie zdążyłaś posadzić i poczekają na swoją panią.
ŻYCZĘ i ja dużo zdrówka , by Cię zawsze witało z rana ,a roślinki dały dużo radosci i kwitły obficie.
Po zdrawiam
Peluniu, ja już wszystkie prace ogrodnicze odkładam na "po świętach".Też nadejdą róże i inne dobrodziejstwa i prawdę mówiąc, nie mogę się tego doczekać. Dobrze, że odpoczynek świąteczny jest konieczny, bo byśmy się straszliwie zatyrały.
Zapowiadają ciepłe dni, więc będzie baaardzo przyjemnie