emalia112 pisze:Dlaczego mam zablokowany dostęp do Of topik. Przecież każdy ma swoje zdanie i nie musi być ono zgodne z jedynie słuszną linią.
W dniu wczorajszym tak mnie potraktowałaś na drugim forum, gdzie jesteś moderatorem, że szkoda gadać. Tylko za to, że śmiałem napisać: "Fajnie, że p sprowadza nowinki z zagranicznych forów, ale naukowcy, którzy opracowali te metody mogliby być zazdrośni za to, że ktoś podpisuje się po ich pracą" Do takiej wypowiedzi skłonił mnie Twój post "że OW jest najbardziej spektakularnym środkiem jaki p wymyślił dlatego tak ciężko mi się przestawić na PW" Nie miałem możliwości się nawet obronić bo napisałaś mi - cytuję ,że "jestem prowokatorem z FO" (nadmienię tylko, że to jest mój pierwszy post na tym forum od bardzo długiego czasu) i "G..mnie obchodzi prawda" + kasowanie postów. Pomijam już kwestie co zostało napisane o mnie na forum, jakie sugestie, kiedy miałem bana i nie mogłem nic odpisać, ani sprostować, a ludzie to punktowali przez wiele godzin. Nie miałaś odwagi nawet mnie przeprosić, zrobiła to w Twoim imieniu bardzo sympatyczna administratorka tamtego forum. Gratuluję hipokryzji lvl 100 oraz tupetu.