Jadziu to jest inny ser i takiego z minionych lat pewnie nie pamiętasz, bo jest robiony na podpuszczce, może leżeć dłużej niż ser twarogowy. Mleko u mnie na wsi jest do zdobycia
Misiu bardzo szkoda wyciągałabym Cię do siebie na kawę
Aniu ja plany już są to kiedyś będzie, doczeka swojej kolejki. Ja swoje obejście organizuję już ponad 10 lat. Remonty domu (jeszcze nie skończone), budowa dwóch małych budynków gospodarczych a ile jeszcze trzeba zrobić

Także rozumiem Cię doskonale, a kasa jedna i to ....
Elu taki ser nie nadaje się do sernika

Ja lubię wszystkie sery
Iwonko ja mam mobilizację do wyjścia ale biegusiem tam i z powrotem brrrr!
Marysiu są dwaj przywódcy stada i stadka
Widziałam Twoje skulone roślinki kwitną jak w podgrzewanym ogrodzie
Karolino przecież my te wszystkie kwiatki oglądamy z każdej strony i nikt tego nie zrozumie lepiej niż właśnie na FO
Stewa zapraszamy jak najczęściej można się wiele dowiedzieć i naoglądać różności. Będziesz miała odskocznie od pracy i domu. Pozdrawiam
Kasiu u mnie pierwiosnki jak było ciepło to w oczach się rozwijały teraz zimno to pewnie znowu przystopują

Niektóre nie pokazały jeszcze żadnego kwiatostanu, a wysiałam kilka rodzajów i też nie startują

Ja na szczęście mam czystych gospodarzy od których biorę mleko, a widzę wszytko kuchnię, garnki i ich samych
Lucynko większość z nas dzisiaj nabierała sił i dobrze bo intensywny tydzień przed nami, uwieńczony wizytami i rodzinnymi świętami, bo każdy inaczej będzie spędzał te dni. Święta krótkie, ale radosne
Wypoczywaj, a od poniedziałku życzę udanych przygotowań. Pozdrawiam cieplutko
Zapatrzyłam się we wspomnienia, oglądam stare zdjęcia , no nie takie stare ale sprzed paru lat. O niektórych kwiatkach, że je miałam to nawet nie pamiętałam

Pokażę parę wspominkowych roślin
Takie to wspomnienia, czyli rośliny które zniknęły!
Dziękuję za odwiedziny!