Wydrukuję duży plakat z tym postanowieniem i z nadzieją, że będę o nim pamiętać.

Ja też podpinam się pod opinię. Takie pomarańczowawe w kolorze, niezbyt smaczne, ale sporo owoców było.chudziak pisze:U mnie była ta odmiana w zeszłym sezonie - owszem plenna, ale owoce (przynajmniej u mnie) nie należały do smacznychbadzia pisze:Isis Candy![]()
W tym roku już jej nie będzie .
Chiński C055, jakiś żółty, przydymiony noname z targowiska, bardzo słodki, słodszy niż Kumato. Do tego Brown Berry. Moim zdaniem smaczniejszy niż Megagron. Ten ostatni wypadł już u mnie na zawsze.joannamm pisze:Malowanalala uchyl rąbka tajemnicy, co to za odmiany? Ja się właśnie już kilka dni zastanawiam, jakie siać i nie mogę ostatecznej decyzji podjąć
Witaj Moniko, trafiłam na Twój blog nim w ogóle zajrzałam na to forum, zainspirował mnie do wysadzenia koktajlówek w pojemnikach na taraslinnenn pisze:
Tumbling, Koralik i Maskotka były u mnie w kilku poprzednich sezonach. Może zobacz sobie u mnie na blogu i przejrzyj wpisy, tam są zdjęcia i opisy, widać jakie pojemniki itp. Link w stopce.