Bogusiu pokaż koniecznie zdjęcie aniołka!Opis wykonania brzmi bardzo zachęcająco!
Gizuniu te "konie" wychodzą dopiero w nocy!Ale za to jak dobrze je widać na jasnych kaflach!!!!!Także w dzień - jest spoko.
Bogusia, mam, ale chyba za słabe.bogusia177 pisze:Gabryśko , włoski z kaszy gryczanej ,
trza e wziąć brele do czytanio
Ja bym powiedziała ,że aniołek jest dosyć ładny -duży i widoczny ,bo spódnica to nadrabia ,jak nie zapomnę to jutro przyniosę i wstawię fotkę :P
Małgosiu, taki pistolet można kupić w takich sklepach jak np. Castorama.basow@ pisze:O matko,mam dużo " interesujących "rzeczy w garażu,ale niestety nie należy do nich taki pistolet![]()
![]()
Bogusiu pokaż koniecznie zdjęcie aniołka!Opis wykonania brzmi bardzo zachęcająco!
.
Zazdroszczę Ci widoku szczygłów, które są pod ochroną i jest ich coraz mniejGabriela pisze:Priamie, nie tylko te mnie odwiedzały.
Jest też mnóstwo szczygłów, sikorek, kopciuszków, rudzików i innych.
Pewnego razu przyleciało stadko ptaków których nie widziałam nigdy przedtem.
Wielkości chyba kosa, z takim czubeczkiem na głowie.
Od razu szukałam w książce co to za ptaki i znalazłam, ale zapomniałam jak się nazywały.![]()
Widziałam ich wtedy pierwszy i ostatni raz.
Może w przyszłym roku znowu zrobią sobie przystanek nad oczkiem i napiją się wody ?
Priam, być może były to jemiołuszki.Priam pisze: Zazdroszczę Ci widoku szczygłów, które są pod ochroną i jest ich coraz mniejA ten ptak z czubkiem to może jemiołuszka??
Grażynko, przykro mi że nie znalazłaś takiego makaronu.kogra pisze:Niestety nie znalazłam takiego.
Jest chyba z 20 różnych ale o innym kształcie.
Takiego nie znalazłam.![]()
Poszukam jeszcze w Makro lub Auchanie jak pojadę do Bielska.