anabuko1 Aniu wiosnę zbliżającą się już widać po woli i z dnia na dzień coraz bardziej i coraz więcej.Pogoda zwariowana jeden dzień ciepła i słoneczka aż chce się żyć a na drugi dzień temperatura minusowa i śnieg.I bądź tu mądrym

Zdjęcia wynagradzają mi niemożność pracy w ogródku póki co .No i nie wiem jak wy ,ale ja mam masę mrówek jak jest już ciepełko ,normalnie mrowiska .
nie wiem czy będzie je widać
ASK_anulla Aniu wiosna ruszyła, tylko ma jeszcze niepotrzebne przeszkody ,ale to dopiero marzec więc ma jeszcze prawo zima nas nawiedzić ,choć lepiej by już było jak by sobie poszła w ciorty

Mam nadzieje,że wirusy już odpuściły i ty masz już więcej czasu na przyjemności ,oby dzieci już nie chorowały :)Jesienią można więcej roślinek wybrać choćby na urodzinki
krokusiki już rozwinęły pączki i cudnie wyglądają
na razie jeden zakwitł,ale jest szansa ,że jeszcze coś się pojawi
slila1 Lidziu mam nadzieję,że to nastąpi jak najszybciej,wszyscy tego już pragniemy
szafirki już się zaczynają pokazywać
tulipanki i żonkile już coraz większe
TerDob Tereniu już wszystko zaczyna pchać się do światła i budzi się ze snu zimowego.Oby już tylko coraz więcej tego słoneczka było

Dziękuję i ciesze się,że zdjęcia nadal się podobają
serduszki pojawiły się w kolejnym miejscu
nie jestem pewna,ale chyba korona cesarska,oby byłabym szczęśliwa .Kupiłam dwie na próbę i jest coś takiego w dwóch miejscach,więc chyba raczej to
śniadek czy jakoś tak
cyma2704 Soniu dziękuję
Potrzeba słońca i to dużo,ale liczę na to,że już niedługo nam się nasze prośby i błagania o słoneczko oraz ciepełko się spełnią .
sasanki już zaczynają się pokazywać
tego podbiału sporo mam i chyba muszę to usuwać
Michasia1 Żanko zawitała ,ale chciało by się więcej.No cóż trzeba się cieszyć z tego co jest ,choć mam nadzieję ,że tej wiosenki będzie już coraz więcej.U mnie też jeszcze szału nie ma
wiśnia ozdobna
modrzew
sweetdaisy Zuziu Zuziu dziękuję

Już teraz wiem ,że serduszka ,sama ja rozsadziłam a potem zapomniałam,ale tak już mam
iglaczki
clem3 Małgosiu wiosna już tuz tuż .Teraz to się zacznie jak pogoda pozwoli

Słoneczka nam potrzeba