Mam nadzieję, że Żona znajdzie pracę bo z jednej pensji .......
Kobitka z doświadczeniem w opiece nad osobami starszymi - toż to perła w czystolandii (tak określa ten kraj forumka, która tam pracuje). A córcia za tydzień czmychnie na studia i tyle ją będziecie widzieli. Na początku co tydzień z torbą brudnych ciuchów będzie w domu, później rzadziej .......... A jeszcze gdy zacznie dorabiać albo grać w jakiej kapeli ....
Mam w tym doświadczenie - mojego syna częściej w Bartoszycach można spotkać niż u matki

Pisałam, że ma dziewczynę rodem z Bartoszyc. Teraz już ma żonę z Bartoch i prują tam co 2 tygodnie na weekend bo dziewuszka tęskni za rodziną.
Jeżeli chodzi o zdrowie - ja też skłaniam się do myśli, że przesadziłeś z ćwiczeniami. Tak dałeś czadu , że szok. Szok dla organizmu. Ja tak dałam czadu - kopiąc szpadlem 200 metrów klepiska na mojej działce w 2012. Wydawało się, że świat na drugą stronę przekręcę. Nie wyszło

Do dziś czuję ból w lewym biodrze - taka byłam mundra. Rehabilitacje, sracje, pierdacje. Teraz wspomagam się ćwiczeniami rozciągającymi i jakoś się ruszam. Na temat fajek nie wypowiadam się bo jestem chodzącym nałogiem i to, że nie palę zwykłych tylko e-szajs nie jest rzuceniem palenia. Nie śmierdzę i tyle. Ale przytyłam i walczę.