Leśne ranczo nad wodą I.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Leśne ranczo nad wodą I.

Post »

Madzia ja zamawiałam drugiego dnia od pojawienia się oferty ale potem, po kilku dniach jeszcze domawiałam. I było nowe generowanie zamówienia i ta właśnie druga data się liczy. ;:215
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Madziu. No jasne, ozdoby przydadzą się na działce i tworzą fajny klimat. Ja niestety nie mam jeszcze w sumie żadnych ;:306 . Nawet nie wiedziałabym na jakie się zdecydować . Póki co kupuję rośliny a potem będzie czas na inne sprawy. No tak, humor trzeba sobie poprawić zwłaszcza w takie brzydkie dni. A lilie można trzymać przez jakiś czas w chłodnym pomieszczeniu , niekoniecznie w lodówce. Kilka dni im nic nie zrobi ale najgorsze jest to, że zapowiadają deszczowy marzec. Jak to wszystko sadzić w taką pogodę ??
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu biżuteria cudna. ;:oj Poidełko szczególnie mi się spodobało, ;:215 szukam ładnego na nóżce. Dostawcy się spieszą, nieważne czy nam to odpowiada. :evil: Lodówka albo balkon pewnie będzie najlepszym rozwiązaniem. ;:218 W razie większego mrozu wniesiesz na noc do domu.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Jane_Rose u mnie na altance przerwę sobie robią takie ładne gołębie. Teraz się będą kogucika bały :). Nie przeszkadzają mi one, bo to nie takie typowe sruły. Odpoczywają, piją wodę ze stawu i lecą dalej.
Aniu brawo Ty. W przyszłym roku będę zamawiała na raty!
Eweluś witaj. No ja też z ozdobami na bakier. Teraz co nie co podreperuję w tej kwestii :D . No właśnie dzisiaj wspominałam marzec ( już byłam na forum więc było to nie tak dawno) jak było ponad 20 stopni. Potem kwiecień był kiepski ale to szczegół. Jak patrzę na prognozy to właśnie cały czas deszcze.. eh. Oby się zaraz rozaria nie rozkręciły.
Soniu mnie się też bardzo poidełko spodobało. Mój eM mówi że kiepskie. Oj tam, oj tam. Chodzi mi zupełnie inne po głowie. Jest cudooooowne! Ale sporo kosztuje. No i dobrze że obok tego sklepu za często nie przechodzę. Bo co przechodzę to jestem skłonna odpuścić te ważniejsze rzeczy i je kupić. A zdrowy rozsądek trzeba zachować . W ogóle takich poidełek to bym chciała kilka, porozrzucanych po ogrodzie. Gdzieś jedno, duże i resztę malutkich.

Słuchajcie, zawsze kochałam tańczyć. Mam kinecta. Zumbowałam sobie od jakiegoś czasu. I nigdy nie zwracałam uwagi na mały ekranik ukazujący moją sylwetkę. Dzisiaj do mnie dotarło jaka ze mnie... pokraka :D .
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Haha tą pokraką mnie rozbawiłaś ;:306 . Takiego sprzętu nie mamy ale już kiedyś mieliśmy kupić. Niestety znalazły się inne wydatki i do tej pory go nie mamy . Jak dla mnie to świetny pomysł i alternatywa dla zwykłych gier przed komputerem. Ruch zawsze mile widziany a tam jest i siatkówka i kręgle i inne. Fajna sprawa ;:333 .
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Szczególnie polecam Ci dla dziewczynek. Zabawy i śmiechu jest tyle... Wiem, że trochę to kosztuje. Ale to naprawdę świetna sprawa. Ja akurat lubię sporty. Zwłaszcza tenisa. No i zumbę. Najpierw leżała ta gra prawie rok. Bo jak pierwszy raz włączyłam to nic nie umiałam. A potem dość często korzystałam. Czasami z koleżankami sobie ćwiczymy przed telewizorem. Zawsze ubaw taki że głowa mała. No a jak dzisiaj się skoncentrowałam jak ja wyglądam... to myślałam że padnę. Kiedyś sobie "ćwiczyłam" i nie zasunęłam rolet. No i w pewnym momencie się kręcę w kółko a w bloku naprzeciwko mam taką widownię... myślałam że się spalę ze wstydu! ;:306
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wszystko ma swoją cenę a jak mają mi siedzieć przed komputerem to ja wolę kupić taką właśnie grę gdzie można się ruszyć. No i dorośli też z tego skorzystają. Ubaw jest przy tym to akurat wiem bo zdarzyło mi się grać u znajomych. Też na początku nie wiedziałam co i jak. Najgorzej mi było grać w kręgle ;:306 . Przy tym to dopiero kupa śmiechu była. A co do Twojej widowni to po prostu Ci zazdrościli ;:170 .
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ta... co Ty. Jak ja się dzisiaj przeraziłam, to nawet nie chcę myśleć jakiego oni wstrząsu musieli dostać. :;230 . No pewnie, komputer to uzależnienie numer jeden w dzisiejszych czasach. A dla dzieciaków jest tyle fajnych gier. No i ruchu. Potem padną jak kawki spać. Ja ze swojej strony gorąco polecam. My kupowaliśmy już ze dwa albo trzy lata temu. Przeciwna byłam. Ale nie można przecież wszystkiego mężowi odmawiać. No a teraz sama lubię się poruszać. Z zasłoniętymi roletami - tak dla zdrowia sąsiadów.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wstyd się przyznać ale dopiero teraz dojrzałam żeliwne ozdoby! Szczęka mi opadła do samej podłogi. Obrazek
Madziu bajka! ;:224
Daj namiary na termometr. Poidełko takowe też oglądałam ale wybrałam koniec końców inne. Wszystko piękne! Dzwonek też mam ale z innym dekorem. No mogłybyśmy się zgrać na jednych areałach. ;:215
Piękne dodatki!!! ;:180
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu nie przesadzaj ;:196 . Namówiłaś mnie, trzeba będzie o tym pomyśleć i to bez żadnego gadania. Może nie w najbliższym czasie bo szykuje się nam generalny remont łazienki no ale kiedyś na pewno.
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu w zeszłym roku też coś w pojemniku na warzywa w lodówce trzymałam, więc lilie pewnie też tam wylądują. Ciekawe czy moje dziecko by się taką formą ruchu zainteresowało. Gówniarza trudno od komputera odgonić.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magda trzymaj mnie!!!! Dostałam esa, że z Beskidu jedzie do mnie przesyłka kurierska! Że co? Przecie ja nic nie zamawiałam. Obrazek Sprawdzam a to Lilly jest tam położony. ;:223 Zaczyna się. :oops:
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No to mam nadzieję, ze ja duuuużo później od Was złożyłam zamówienie :D
Awatar użytkownika
Ewelina7
200p
200p
Od: 28 mar 2012, o 23:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madzia,
piękne masz te ozdoby. Wiatrowskaz też za mną chodzi, ale na razie muszę pospłacać rośliny ;:306
Lilie już wysyłają? Mam nadzieję, że moje zamówienie jest naprawdę na szarym końcu. W Beskidach śnieg, nie wiem, co im wpadło do głowy.

Mam pytanie o różę Hippolyte - jaki kolor pędów ma Twoja, może pamiętasz? Moja, imaginuj sobie ma i jasnozielone i czerwone, nie wiem, czy młodsze są po prostu zielone, czy to odrost?
chmielakowo
200p
200p
Od: 11 mar 2015, o 20:32

Post »

Jaka piękna biżuteria, sama nie wiem co mi się bardziej podoba...
Widzę, że z liliami nie tylko mi przyszło kombinować...
Co do zumby też czasem tam sobie się pobujam, fajna zabawa i dużo śmiechu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”