Witam szanownych gości! Mój ogród pokryty jest kilkucentymetrowym białym puchem, co mocno dziwne nie jest, bo wszak ponoć jeszcze zima... Sam śnieg mi nie przeszkadza, ale wiatr by mógł sobie odpuścić!
Pati! Masz rację maj to maj

A niezapominajki kocham wyjątkową miłością. No i mają zaletę, że rozsiewają się same, a w kolejnym roku blokują chwaściory i kwitną w okresie, gdy poza cebulowymi mało co kwitnie.
Marysiu!,Tosiu!, Marylko!, Beatko! Wielosił rozesłany Touch of Class (wg informacji jakie posiadam).
Lucynko! Na czwartym zdjęciu jest goryczka bezłodygowa.
Ewuniu! 
Dzięki! Chyba najładniej wyglądają takie ,,puszczone samopas" co u mnie jest niestety częste...
Marylko! Zawsze możesz wstąpić po drodze do mojego bałaganu i zabrać gotowych siewek!
Beatko! Stairway to Heaven też mam!

, a trzeciego ,,pstrokacza'' już zamówiłam! Stairway to Heaven jest w różnych źródłach podawany jako błękitny lub rozesłany, ale ja chyba przychylałabym się do tej pierwszej, bo ma inną budowę niż rozesłany, tyle że to tylko moje dumanie. Podobają mi się oba, a już marzę o trzecim... Co do zamówienia w BR...

Moja wina...po co tam zaglądałam....
Gosiu! Starsza stażem, ale młodziej wyglądasz i jesteś bardziej systematyczna, co widać i w Twoim ogrodzie! A co do inspiracji...to wszystko wszak prawda, i o tej konkretnej rabacie, i o innych szaleństwach! Przecież zawsze mówiłam, że podoba mi się Twój ogród.

Tak ogólnie to sporo moich szaleństw ,,obciąża" moje forumowe koleżanki!
Co do niezapominajek, to w miejscach gdzie ,,dokładniej" pielę to tez ich zaczyna brakować...