Od wiosny do jesieni w moim raju.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju.

Post »

Witajcie. Dziękuję wszystkim za odwiedziny i pochwały moich ciemierników. :D . Nic jeszcze nie odkrywałam a ciemierniki zachciało mi się odkryć, co mnie naszło. Tyle miały jeszcze pączków, liczyłam że nadejdzie ciepełko i jeszcze się nimi nacieszę. ;:223

Dziś tak ogólnie odpowiem..bo mnie wnerwiła zima. Rano wstaję, spoglądam przez okno a tu tak. :evil: Przecież ja czekałam na wiosnę. ;:oj

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Zeniu, u mnie podobnie. ;:223
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zeniu - chyba mieszkamy w innych Wielkopolskach! I chyba ja w tej lepszej ;:3 , bo słonecznej. W Poznaniu nieśmiało prześwituje słoneczko, temperatura dodatnia. Wpadaj do mnie na gorącą czekoladę ;:168
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

j Zeniu, nie zazdroszczę ;:222 . U mnie śniegu nie ma ale zaczęło padać. No nic, musimy dalej cierpliwie czekać. Jutro marzec więc powinno teraz polecieć z górki ;:3 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
iwek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 cze 2014, o 14:05

Post »

O widzę moje klimaty :D choć w tej chwili nie mamy śniegu :D
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Oooo zimę masz. Współczuję. Ja czekam na wiosnę, ja chcę wiosnę. ;:145
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zeniu pamiętasz jak się zżymałaś na śnieg u mnie :;230 u mnie cały dzień deszcz!
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zeniu[/ , z kąd Ty żeś tę zimę przywlekła ,zmiłuj się, powinnaś pokazywać słoneczne rabatki . Mam nadzieję że się poprawisz i więcej
takich widoczków chociaż urokliwe , nie będziesz pokazywała . ;:306 No chyba że w grudniu ,to Ci wybaczę.Teraz poprosimy tylko ;:3 POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Spróbuję odpowiedzieć, co to za różyczka na 2 zdjęciu na str. 13. Spójrz Zeniui porównaj z Queen Elizabeth, przypomina mi właśnie ją, ale żeby mieć pewność jak zwykle potrzeba więcej zdjęć lub informacji. Chyba pytała o nią Maria.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

U mnie tak samo zima ale wiosna już nadchodzi bo cebulowe coraz wyżej się wychylają ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03

Post »

Zeniu
Ta zima to trochę nie w porę :D Wiosna oczarowała nas pierwszymi kwiaatami a tu zima nam sypie śniegiem w oczy :D . U mnie też grubo śniegu spadło
Ale już znika
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witam moich miłych gości... :D Marysia- delosperma, Ewunia, Ewelinka, Iwonka, Dorotka, Marysia- Maska, Ela, Janeczka, Michasia. ;:168
Marysiu-delosperma..mam nadzieję że u ciebie już normalnie, to znaczy po zimie. :uszy

Ewelinko
..no i mamy marzec, cierpliwość na wyczerpaniu a tu pogoda nam karze czekać i czekać a ja już.. ;:65

Iwonko..no to cię zima ominęła i niech tak już zostanie. ;:108 . Co prawda mało ostatnio mamy tych białych widoków, jednak ja wolę kolorowe. ;:oj

Dorotko..ja także chcę wiosny tak zapewne jak my wszyscy. ;:108 . Nie tylko duchowo, ale i fizycznie..teraz taka oklapnięta coś. Niemniej wiem że jak tylko zacznie się działeczka zawsze werwy takiej dostaję że hej. ;:306
Maska pisze:Zeniu pamiętasz jak się zżymałaś na śnieg u mnie :;230 u mnie cały dzień deszcz!

Oj tam, oj tam... :;230 . Najważniejsze że już nie ma śniegu, brak tylko ciepełka. :wink:

Elu ..to białe nie proszone samo się przywlokło. ;:219 . Mam nadzieję że szkód na działce nie narobiło. Na ;:3 czekam codziennie. Na razie szaro i buro. ;:222 ;:222

Janeczko...u mnie także dużo cebulowych było już na wierzchu. Ta parodniowa zima pewnie powstrzymała. Jak pogoda pozwoli w sobotę pojadę obadam, na prace jakiekolwiek ciągle za zimno. :wink:

Michasiu...dla mnie także ostatnie opady śniegu były wielkim zaskoczeniem, a przecież to zima. ;:oj Za bardzo ostatnio przyzwyczailiśmy się do bezśnieżnych zim stąd to zaskoczenie. ;:306
ewka36jj pisze:Spróbuję odpowiedzieć, co to za różyczka na 2 zdjęciu na str. 13. Spójrz Zeniui porównaj z Queen Elizabeth, przypomina mi właśnie ją, ale żeby mieć pewność jak zwykle potrzeba więcej zdjęć lub informacji.
Dzięki Ewuniu, no to dziś na różano.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dla pozostałych gości w oczekiwaniu na ciepełko. :heja
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No rzeczywiście nie ma już śniegu tylko śliczne kwiaty kwitną :;230 Byle do wiosny ;:168
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zeniu , dałaś po oczach tymi fioletami aż zrobiło się milutko i cieplutko na naszych serduchach .Oj TY wiesz czego nam teraz trzeba żeby przetrwać . Ja się tylko obawiam że jak ta byle jaka wiosna potrwa dłużej to będziemy miały tyle rekompensant w sensie zakupionych roślin ,że nie wyrobimy się z ich posadzeniem ;:306 . W niedzielę jadę do Centrum Ogrodniczego w zasadzie tylko po kołeczki do sznurków dla wyznaczania grządek .Wezmę chyba z sobą niewielką kwotę pieniędzy bo inaczej jak nic popuszczę wodze fantazji co będzie fatalne przed świętami dla mojego portfela ;:185 Wczoraj poszłam do Lidla po sery , masło ,mleko ,a oczywiście wróciłam dodatkowo z pustynnikiem i liatrią w ilości x 2 na dosadzenie bo uznałam że mam za mało .No i jak tu żyć kiedy w każdym sklepie od samego wejścia leżą pokusy ;:223 .Może Ty masz więcej rozsądku .Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Wiosna, wiosna ach to ty!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”