Witaj Izo, witaj Przemku
Izo, te skrzynie z hiacyntami dekorowały stoisko, do kupienia pewnie będą jutro, na koniec targów (tak poinformowała Pani z tego stoiska)
Izo, musimy wymienić informacje o pelargoniach, co przetrwało u kogo, może coś wymienimy
Przemku, nastawiłam się na zakupy na kiermaszu, ale okazało się że kiermasz był dzisiaj i będzie jutro (ja dokładnie nie doczytałam, kiedy dokładnie ten kiermasz, a druga sprawa, to jechałam ze znajomymi, którzy mają centrum ogrodnicze i szklarnie, i oni jechali aby nawiązać współprace właśnie pierwszego dnia) Targi GARDENIA dla wszystkich są udostępniane w trzeci dzień, czyli jutro. Trochę żałuję, że nie mogłam nic kupić, bo było widać jak na jednej z dużych hal już się organizowali niektórzy wystawcy. widziałam dwa stoiska z różami, cebulami, ale tak przez szybę
Czy były nowości, właściwie nie wiem, wszystkiego tak dużo, chodziliśmy, oglądaliśmy i czas było wracać. Ale warto pojechać, pooglądać, nacieszyć oko.
Były też Redakcje miesięczników "Mój Piękny Ogród", "Przepis na Ogród", "Mam Ogród", "Kocham Ogród" Poznałam osobiście, porozmawialiśmy, Pan Czukasanow z "Roku w Ogrodzie" bardzo był oblegany, więc tylko zrobiłam zdjęcie.
Pozdrawiam