Wiosna schowała się za ciemnymi, śniegowymi chmurami. Zrobiło się zimno, padał deszcz ze śniegiem i cieszę się, że mogę doświtlić papryczkę w akwarium.
Beatko Takich ładnie zapakowanych żarówek było zdecydowanie więcej ale mam postanowienie, że nie będę na razie nic więcej sadzić. Oczywiście będzie ciężko skoro nawet w elektrycznym atakują nasiona i cebulki
Tato jak zwykle zadowolony
Bardzo się cieszę, że przypomniałaś o swoich sposobach na doświetlanie rozsad. Pomysł był świetny i mam nadzieję, że w tym roku będzie powtórka z lekką modernizacją
Jak Twoje siewy? Rozpoczęty sezon paprykowy? Pokaż
Marysiu U mnie konwalia przywieziona z Rabki także zniknęła, mam nadzieję, że ta zostanie na dłużej i zasiedli teren za stodołą. Jest tam podłoże z liści, cień, wilgoć i szaleje bluszcz. Wydaje się, że warunki będę idealne
Miuzik fantastyczny a teledysk po trosze jest o każdym z nas
Chciałam sobie ściągnąć to na telefon ale nie mogę znaleźć
Kasiu U Ciebie też takie niespodzianki czyhają w nieoczekiwanych miejscach? To jakaś plaga
U Ciebie siewek wcale nie mało a nie chwaliłaś się, że połowa wysiana

Te największe chyba nieco wybiegły
Odnośnie teledysku- mam nadzieję, że Witek nie gania po foliaku w spódnicy albo o zgrozo w czerwonych, obcisłych spodniach
Witek Twoje sieweczki rosną w oczach. Kiedy będziesz pikował te maluchy? Patrząc na tempo wzrostu za tydzień zaczniesz zabawę.
IloPio Witaj
My dopiero się rozkręcamy z siewami. Za miesiąc nawet nas nie zauważysz z gąszczu zieleniny.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie bardzo lubię pikowanie i zabawę od nasiona do dorosłej rośliny
Irenko 
Utulam Cię bo wiem, co czujesz wychodząc na zakupy. Ale żeby na nabiale takie rzeczy? Ja jestem sero- żerna więc chyba nie będę ryzykowała i poproszę o robienie zakupów kogoś innego
Mnie w niedzielę także czeka wyjazd do Au...an i nie wiem jak to się skończy. Takiego floksa także chętnie przytulę, jeśli znajdę porzuconego
Twoje pomidorki pięknie się prezentują. Jak przetrzymały balkonowanie? Nie bałaś się tak wystawić?
Podobno najłatwiej wchłania się "helamagbe6"