Dzień dobry
Alexia wiedziałam, że się odezwiesz jak zobaczysz Ventilo hihihi? przecież, to Twój hiciorek.
Komp działa, a brak śmiesznych minek jest za sprawą pisania odpowiedzi w Wordzie.
Na forum wklejam tekst wcześniej napisany i wysyłam.
Obecnie pogoda jest do bani, jadę na działeczkę w piątek i liczę na trochę słonka.
Inka52 dziękuję, lubię robić zdjęcia o bardzo wczesnej porze, ach te promyki słonka.
Ventilo jest bardzo niską różyczką o wiotkich pędach i dużych kwiatach. Te piękne kwiaty należy podpierać.
ewka36jj , Ewa mech polubiłam, a kończynie wręcz szczepiłam w miejsca gdzie jej nie miałam.
Bardzo lubię ta niska odmianą. Na wskazanych zdjęciach to St. Swithun i Eden Rose.
Annes77, Ania no pewnie, ja też lobelię pikuję kępkami. Zastanawiam się tylko czy foksiki też tak pikować? Róża, która Ci się tak spodobała przy kratce, to L.O. Wielki potworek z niej się zrobił.
Veichenblau i Perrennial Blue podobają mi się, może kiedyś i ja o nich pomyślę.
camellia, Asiu wysiewam floksy jednoroczne Phlox Drummondii.
Urocze roślinki, miałam je w ubiegłym roku.
Floksy bylinowe również uwielbiam, ich zapach jest piękny.
ewelkacha88, Ewelinko wpadaj na kolorki, zapraszam. Trzymaj kciuki, bo tej wiosny mam do zrealizowania kilka istotnych zmian w ogrodzie. Sama nie wiem jak mi to wyjdzie hihihihi.
Margo2, Gosia kosmosy uwielbiam, u mnie nazywają te kwiaty warszawianki.
Ostróżki jednoroczne hiacyntowe jak spotkam nasionka, to kupię, bo kiedyś wyszły mi fantastycznie. W ubiegłym roku postawiłam na ostróżki bylinowe.
Trochę słonka z 29 czerwca, przyda się w taki dzień jak dziś.