RENIU nie jadę wypoczywać tylko jadę do mamy .Niestety jestem jej potrzebna .Zmieniamy się z braćmi .
MARYSIU może to i wypoczynek lecz przede wszystkim opieka .
IWONKO jaka ja tam królowa róż po prostu je kocham i od zawsze było to moje marzenie .Ogródek sobie beze mnie odpocznie Nikt nie bedzie denerwować zwierzątek tych malutkich .Mam prawie wszystko wysprzątane pozostały tylko drobnostki ,ale to po przyjeździe
IWONKO oczywiście odpoczywać nie będę bo biorę ze sobą też swoje robótki .Mam zamiar Amelci zrobić jeszcze jeden sweterek
RENIU ta róża to Arpad Hazi Szent Erzsebeth emleke czyli moja Elżbietka będzie wspinać się razem z Doktorkiem po pergoli
Witaj Jadziu
Przepiękne róże pokazujesz mimo że się na nich nie znam coraz bardziej zdobywają moje jak się tak napatrzę na takie cuda
Śliczne zdjęcia
Trzymaj się i do zobaczenia po powrocie z wojaży
Długo dziś Jadziu spacerowałam po Twoim ogródku, zachwyciło mnie sporo róż ale najbardziej Doktorek na pergoli, aż poszłam do siebie aby porównać, niestety na moim znowu czarne pędy aż do kopca. Bardzo lubię tę różę ale takiego pożytku jak u Ciebie to ja się nie doczekam, w najlepszym wypadku będzie rabatówką.
HENIU mój Doktorek calutki zielony zresztą wszystkie róże są zielone .Dzisiaj sprawdzałam nówki to najgorzej z nich wygląda Marjolaine potem Evelyn Dheliat natomiast Pink Paradise ma parę gałązek do ścięcia lecz tych bardzo cieniutkich, więc żadnej praktycznie straty gdyż i tak byłyby ścięte
TERENIU nie wiem czy jutro jeszcze zajrzę na FO możliwe że tak
MARYSIU no cóż gdyby wchodził wybór kurka czy piwonia to z pewnością wybrałabym kurkę tak jak i Ty .Masz za to cudowną oranżową w której się zakochałam .Niestety zakaz kupowania czegokolwiek miejsce się skopńczyło
WIESIU dziękuję za tak cudny Walentynkowy prezent
IWONKO ta róża jest praktycznie bez kolców i jak będę ścinać to mogę wysłać Ci patyczki .Ona się dobrze ukorzenia Z serii Co słychać w ogródku
Jadziu a ja myślałam, że już pojechałaś tzn.zle myślałam!
Widzę wiosna, ogródek przygotowany a u mnie zimno, leje - no to podepcze jeszcze Twój ogródek skoro u siebie nie mogę. Przytulaj cieplutko mamcię
Jadziu czy na wszystkich zdjęciach z 14 lutego jest ta sama róża bo raz jest ....połamać język można, a raz Elżbietka węgierska Czy wysyłając patyczek Iwonce mogłabyś wsadzić do drugiej koperty drugi i wysłać do Będkowic? Wracaj szybko, bo wiosna u Ciebie wcześniej przyszła