Marusiu sama przyznaję,glicynia w ubiegłym sezonie była cudowna ,potem jeszcze próbowała powtórzyć kwitnienie i jej się udało,tyle że było to kilka kiści kwiatowych ale zawsze
Alu witaj kochana,kupuj ,kupuj prymulki a jak się boisz tych marketowych które mają opinię jednorocznych to przecież można poczekać na ogrodowe ,większa gwarancja,choć niekoniecznie
Jacku mają urok,trzeba im przyznać
Dzisiaj walentynki,ja co prawda nie bardzo ten dzień celebruję,raczej sobie z M albo coś zabawnego kupimy,albo coś słodkiego ,dzisiaj zaprosił nas-czyli mnie i córcię na obiad do Wrocławia,nie byłabym sobą gdybym nie zatrzymała się w Zielonym Centrum,przed wejściem do galerii wystawiony był ogromniasty stół a na nim same doniczki z prymulkami ,wszystkie barwy tęczy ,od ilości i kolorów oczopląsu można było dostać i pewnie bym z każdego koloru doniczkę capnęła gdyby nie to,że .....już takie mam

w LM były same czerwone -stosownie do dzisiejszego dnia ,a w Obi też wybór nie za wielki ,już odchodziłam od stoiska ,ale widzę że wśród doniczek stoi taka prymulka ,nic specjalnego ale tak na mnie patrzy i patrzy,że musiałam jej ulżyć i wzięłam

,nigdzie więcej za nimi nie biegałam ,jechaliśmy dość późno a nie chcieliśmy na noc do domu wrócić ,przeciez na forum trzeba jeszcze zajrzeć