Moje doniczkowe - tulipanka
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Witam koleżankę z bliskich stron
... kwiaty po prostu rewelacja.. tylko ahy i ehy trzeba składać nad nimi i nad Toba oczywiście.. bo duma powinna Cię rozpierac... pocichu tlyko powiem, ze zazdroszcze ci ich.. bo ja dopeiro zaczynam zbierać zaszczepki i mam andzieje, ze coś mi z tego wyjdzie.. jakbys chciała coś wyrzucac albo skubac.. albo nie wiem co tam jeszcze to ja z duuuza checia jestem na TAK 

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Cię Carla
Miło, że zaglądnęłaś do mnie :P Jest mi bardzo miło, że podobają Ci się moje kwiatuszki.
Zobaczysz, sama w niedługim czasie będziesz miała pokaźną kolekcję.
Wiosną na pewno sporo z moich kwiatuszków będę podcinać, a że szkoda mi potem tych "ścinków" wyrzucać, to będzie sporo sadzonek na wymiany i do rozdania.
Jak będę już dysponowała maluchami, to dam znać

Zobaczysz, sama w niedługim czasie będziesz miała pokaźną kolekcję.
Wiosną na pewno sporo z moich kwiatuszków będę podcinać, a że szkoda mi potem tych "ścinków" wyrzucać, to będzie sporo sadzonek na wymiany i do rozdania.
Jak będę już dysponowała maluchami, to dam znać

matko kochana znowu na cuda trafiłam
u mnie problem jest odwrotny ....nie moge sie powstrzymać od chodzenia do kwiatów codziennie ,macania ,spryskiwania przestawiania itp.
podobno kota można zagłaskać na śmierć
i to tak samo z moimi doniczkami
pare już zabiłam moją miłością
ale sie ucze cały czas tylko na efekty jak dla mnie się długo czeka
tulipanka masz mniamuśne kwiatuszki

podobno kota można zagłaskać na śmierć

tulipanka masz mniamuśne kwiatuszki
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, zapraszam więc wieczorkiem. Postaram się żeby zdjątka do wieczora już były.
Uprzedzam już Cię teraz, że nie mam raczej nic, czego Ty byś nie miała
Ewciu, właśnie przeliczyłam hojki i wszystkich, łącznie z maluszkami i tymi dzisiejszymi mam 17. W porównaniu z rekordzistkami na tym forum, to chyba nie wiele, ale dla mnie to dużo. Ogromnie się cieszę z tego co mam.
Uprzedzam już Cię teraz, że nie mam raczej nic, czego Ty byś nie miała

Ewciu, właśnie przeliczyłam hojki i wszystkich, łącznie z maluszkami i tymi dzisiejszymi mam 17. W porównaniu z rekordzistkami na tym forum, to chyba nie wiele, ale dla mnie to dużo. Ogromnie się cieszę z tego co mam.