U kogo słonka nie było to proszę złapałam w ostatnim momencie, bo jakoś wcześniej nie chciało mi się wychodzić. Dopiero troska o podopieczne wygnałam mnie do ogrodu

Długo już jest jasno ale po 17 to błyskawicznie robi się ciemno
Beatko słońce w końcu wyszło i momentami mocno świeciło, tym bardziej że my do Krakowa musieliśmy, a słonko jeszcze nisko świeci prosto samochodziarzom w oczy

Oparłam się zasuszonym pierwiosnkom w Ldl niby po 1,99, ale one nawet tych 0,99 nie były warte i więcej nic ciekawego nie widziałam. Kropkowy sklep dopiero mi budują na trasie do domu

Mój tunel wietrzę, ale nie zostawiam na długo otwarte bo tam przechowuję różne skarby
No to lepszej niedzieli słonecznej przede wszystkim, bo ciepła się zapowiada
Aniu w tym roku pewnie będą ładniej kwitły skoro w drugim sezonie, ale już ich nie zostawiaj
Słonka na jutro życzę
Ewciu dostałam kilka nowych liliowców od jednej mojej imienniczki a musiałam podzielić właśnie pająka to go przesadziłam w inne miejsce. Zrobiłam grządkę liliowcową, ale mam nadzieję że wszystkie zakwitną przynajmniej paroma kwiatkami. Powiem tak! nie wiem jak Twój mężczyzna ale oni na ogół cenią to co się da zjeść

a liliowce można jeść to posadź mu

Może coś u mnie znajdziesz jak zakwitną
Buziaczki przesyłam
Adziula tak to liliowce co mają długie wąskie płatki i na ogół zakręcone. Liliowców jest
dwamilionystotysięcy ,ale ja nie wszystkie lubię

udziwnionych falbankowanych nie koniecznie, ale zwykłe i te chudzielce tak! Jutro może słonko Ci zaświeci, a skoro M ma weekend wolny to jutro też? Więc życzę słoneczka i wymarzonego mieszkanka
Papryki u mnie się moczą
W prognozie w środę widzę +13 st