Witaj Iwonko
Oczka jeszcze nie ma dopiero dołek dwa na dwa tylko wykopany - co prawda teraz woda stoi ale na wiosnę trzeba to jakoś uporządkować
Chciałam wnusiowi wziąć do akwarium roślinki . Ja w ubiegłym roku nakupiłam lilii raz 32 potem jeszcze 10 i tak po parę w sklepach - myślę że w tym roku jeszcze ładniej zakwitną . U mnie w jednym miejscu na górce wyginęły lilie św. Józefa nie wiem czemu a była już taka ładna kępa .
Mam jeszcze do przeniesienia trochę lilii ze starej działki .
Alu witaj 
Właśnie piszę Iwonce że na starej działce duża kępa mi wyginęła .
Dziękuję Ci bardzo i wzajemnie
Jolu 
Ja się za bardzo nie znam na liliach ale ta Electric mi nie przyrastała , chyba miała złe miejsce bo rosła pod paulownią a ta ma liście duże i korzenie też - muszę ją przesadzić jak wyjdzie z bryła korzeniową bo teraz nie wiem dokładnie gdzie .
Gosiu 
bardzo mi miło jak mnie odwiedzacie i dzięki Wam za to .
Lili mam rożnych OT też i je uwielbiam za ten zapach
Alu ja mam lilie drzewiaste ale nie wiem dokładnie które - jak kupiłam część opisałam a część nie , część też przeniosłam że starej działki i teraz mam mix.
Marysiu 
U mnie zima , biało i na razie śnieg nie ginie .
Dziękuję w imieniu lilii .
Dziękuję również za życzenia i z wzajemnością
Dzidziu 
Ty masz chyba więcej Lili ode mnie , cieszę się że Ci się podobają

Mam ochotę zamówić a z drugiej strony dobrze by było wiedzieć co mam , opisać i dopiero dokupywać żeby się nie powtarzały - zobaczymy czy wytrzymam ??
Ewuniu 
nie kuszę tylko chcę Wam umilić czas oczekiwania na wiosnę i sobie humor poprawiać .
Lilie św , Józefa trzeba sadzić płytko bo one potem gniją - to zauważyłam u mnie że te co głębiej to wyginęły .
Bardzo wam dziękuję za odwiedziny i życzę wszystkim zdrówka i miłego weekendu
Witaj Karolinko
U Ciebie wiosna a u nas zima , ale to może i dobrze bo woda potrzebna a i jeszcze może przyjść mróz i cebulowe ściąć . U mnie chyba irysy żyłkowane wyszły pod koniec grudnia i po tych mrozach bez śniegu wszystko zmarzło , nie wiem czy one wiosną odbija czy już po nich
Wszyscy chcielibyśmy wiosny ale niech ona przyjdzie o normalnej porze
Co tam z twoimi wysiewami ?? kiełkują , rosną ?? idę popatrzeć co u Ciebie bo nie byłam dawno , powiadomień nie dostaję .