Moja nowa wymarzona działka cz.10
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja nowa wymarzona działka cz.10
Iwonko , pomidory już wysiałaś ? Jeśli tak , to ja też posieję
.

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj..piękne wschody.
.ja dopiero myślę
Cechę masz wspaniałą..dorodne chłopaki...i piękne mają połowy
Dzisiaj obchód zaliczyłam..zaczynają z ziemi wychodzić..irysy ,krokusy ,żonkile,hiacynty..zaczyna się..

Dzisiaj obchód zaliczyłam..zaczynają z ziemi wychodzić..irysy ,krokusy ,żonkile,hiacynty..zaczyna się..

- Ma-Do
- Od: 22 lut 2010, o 20:29
Iwonko,nie próżnujesz i na parapecie masz już wiosnę.
Dzieciaczki super!

Dzieciaczki super!

Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Moje wątki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko trzeba sie nacieszyć wnukami póki małe, bo czas zbyt szybko biegnie .Twoja Hanusia prawie jak Amelka tylko ciutek młodsza lecz tego nie widać gołym okiem . Nie ma to jak zgodna rodzinka. Gratuluje wschodów ja niestety nic nie sieję jak na razie.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko widzę, że u ciebie już wiosna , tyle już posiałaś jak tak dalej będziesz siała gdzie to wszystko pomieścisz

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halo, Iwonko!
Gdzie Ty się podziewasz?
Poczemu nie ma Ciebie u siebie?

Gdzie Ty się podziewasz?

Poczemu nie ma Ciebie u siebie?

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Iwonka rodzinkę masz super

Elegancko wschodzą Twoje roślinki

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Iwonka siedzi i patrzy jak jej się patyczki w ukorzeniaczu ukorzeniają. 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Dorotka, a żeby wiedziała, bo wlałam cały słoik ukorzeniacza, a dziś patrzę chyba z centymetr dobry patyczki wypiły, znaczy jutro idą do ziemi
, a tak w ogóle, to żeby mi nudno nie było to znowu mam stan zapalny śródstopia, no i chodzić nie mogę tak mnie stopa boli, właśnie wróciłam od lekarza, oj czy to się kiedy skończy
, no tak będzie, nie ma przytarczyc, co za wapń w organizmie odpowiadały i klapa, kości lecą, stany zapalne się tworzą, dopiero dostałam blokadę na bark, teraz stopa, cała lewa strona nie ruchliwa na razie
no nic, ma być lepiej, ale czekam i jak na razie to
Wracając do wysiewów, to ładnie pokazuje się ketmia zmienna, jakieś nasionka różne, co to nakradłam nie pamiętam gdzie, też wschodzą i jeszcze kilka innych, jutro się pochwalę
Ewuniu dziękuję
Lucynko jestem, jestem, do Was zaglądam, ale jakoś z pisaniem nie bardzo było, bo bolało, już dostałam specyfiki, ma przestać boleć
a za pochwały mojej rodzinki
Bożenko właśnie się obawiam, że zaraz nie będzie gdzie stawiać, a doszły kolejne nasionka, z których kilka na dwór pójdzie, ale kilka w domu muszę wysiać
Jadziu żebyś wiedziała, maluchy kochane, jeszcze z nami lubią jeździć ale starszy wnuczek, to już nie bardzo, zależy gdzie jedziemy
Małgosiu, na parapetach już coś widać, a będzie jeszcze więcej, muszę znowu półkę zorganizować jakąś
Reniu, u nas na działeczce jeszcze mało wschodów cebulowych, bo to zimna strona, ale to nie martwi mnie, bo dopiero luty, później będą kwiatki po prostu
Danusiu, właśnie wysiane, te co do namiotu pójdą, a te co na dwór to później trochę
Olu dziękuję
Tereniu wrócisz, to ze zdwojoną siłą za wysiewy się weźmiesz, będziesz miała ładne i szybsze wschody, bo będzie cieplej i widniej

no nic, ma być lepiej, ale czekam i jak na razie to

Wracając do wysiewów, to ładnie pokazuje się ketmia zmienna, jakieś nasionka różne, co to nakradłam nie pamiętam gdzie, też wschodzą i jeszcze kilka innych, jutro się pochwalę

Ewuniu dziękuję

Lucynko jestem, jestem, do Was zaglądam, ale jakoś z pisaniem nie bardzo było, bo bolało, już dostałam specyfiki, ma przestać boleć

Bożenko właśnie się obawiam, że zaraz nie będzie gdzie stawiać, a doszły kolejne nasionka, z których kilka na dwór pójdzie, ale kilka w domu muszę wysiać

Jadziu żebyś wiedziała, maluchy kochane, jeszcze z nami lubią jeździć ale starszy wnuczek, to już nie bardzo, zależy gdzie jedziemy

Małgosiu, na parapetach już coś widać, a będzie jeszcze więcej, muszę znowu półkę zorganizować jakąś

Reniu, u nas na działeczce jeszcze mało wschodów cebulowych, bo to zimna strona, ale to nie martwi mnie, bo dopiero luty, później będą kwiatki po prostu

Danusiu, właśnie wysiane, te co do namiotu pójdą, a te co na dwór to później trochę

Olu dziękuję

Tereniu wrócisz, to ze zdwojoną siłą za wysiewy się weźmiesz, będziesz miała ładne i szybsze wschody, bo będzie cieplej i widniej

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Iwonko moja Ty
nie daj się, bo chociaż za oknem biało to wiosna idzie
Czy Ty już wysiewałaś te nasiona z Ogrodu Botanicznego, bo tam jest taki zbiór że nie wiem kiedy je wysiać
Ja już nie wysiewam całego opakowania tylko po trochę, bo oczami wyobraźni widzę niestety kończące się miejsce

Czy Ty już wysiewałaś te nasiona z Ogrodu Botanicznego, bo tam jest taki zbiór że nie wiem kiedy je wysiać

Ja już nie wysiewam całego opakowania tylko po trochę, bo oczami wyobraźni widzę niestety kończące się miejsce

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
No kochana, to te co nakradłaś najlepiej wschodzić będą!
A co do zdrowia, to już chyba dość przeszłaś? Teraz by się jakiś spokój przydał. Zdrówka Ci z całego serducha życzę!
A co do zdrowia, to już chyba dość przeszłaś? Teraz by się jakiś spokój przydał. Zdrówka Ci z całego serducha życzę!
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Iwonko , dziękuję za odpowiedź . Ja będę siała tylko pomidory do gruntu , czyli jeszcze trochę poczekam .
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No właśnie nie wiem Marysiu
czy to nie te co z Ogrodu były, wysiałam wszystko do jednego pojemnika bo pomieszane były i jakieś wschody są
Dorotko
, no ja to już bardzo nie chcę chorować, tylko chyba mój organizm o tym nie wie
a co do nasion, to się okaże co tam w ogóle jest, nie mam pojęcia, ale niespodzianki lubię 
Danusiu no na te do gruntu jeszcze czas, na pewno do końca lutego

Dorotko

Danusiu no na te do gruntu jeszcze czas, na pewno do końca lutego

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
No kochana Iwonko
co ja słyszę - znowu coś się ze zdrowiem dzieje
A tak prosiłam dbaj o siebie
Nasionka na pewno powschodzą - ty masz złotą rączkę do zielonego
Z całego serca zdrówka życzę

A tak prosiłam dbaj o siebie

Nasionka na pewno powschodzą - ty masz złotą rączkę do zielonego

Z całego serca zdrówka życzę

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ja chyba wysieję dopiero w kwietniu w tunelu, bo widmo ciemnych okiem z półkami pod sufit przed oczami stoi