Wasz ogród położony jest w takim przepięknym miejscu aż nie chce sie wyjeżdzać pewnie , wspaniała pogoda na spacery i sympatyczny piesio widzę Pozdrawiam cieplutko Zenku może to nie ostatnie takie ładnie dni (mam nadzieję 8) )
Ślicznie tu u Ciebie! a w dodatku panuje miła atmosfera. Widzę, że w większość ogrodów zapanował okres przejściowy - nasza polska złota jesień. Ładne zdjęcia jesiennych drzew ;)
Witaj Isiu dziękuje za odwiedziny w moim jesiennym ogrodzie. Drzewa iglaste zdobią
ogród swoimi kolorami przez cały rok ,nawet w okresie jesienno zimowym nie tracąc swoich
barw i ożywiają go. I dlatego należą do drzew które najbardziej lubię.
Mrożny poranek - 5 stopni i cały ogród okrył się biała szatą. Pomimo niskiej temperatury
kret intensywnie pracuje, zmuszając mnie do dodatkowej pracy/usuwania kopców/.
Musiał chyba będę użyć łapek rurowych,aby uchronić trawnik przed dalsza degradacją.
Przez cały okres wiosenno- letni w ogrodzie panował spokój i już myślałem że intruz ten zmienił miejsce pobytu,lecz sie pomyliłem.
U mnie też była szadz chyba do 11.00 w cieniu . Ja chyba ze dwa lata mam spokój z kretami. Nawet nie wiem czemu sie wyniosły wkładałam do norek takie pałeczki .