Ja rowniez wszystkich witam ostatnio sie zaniedbalam z fotkami wiec nic nie mam dla was a powodem zaniedbania sa moje psy ,sunia ma 1 w zyciu cieczke a Lacky za nia lazi jak "pies" a ja za nimi dzis siostra zabiera Kaye do czasu az wszystko wroci do normy.Najsmieszniejsze jest to ze mnie Lacky prosi i skomli mi zebym mu pozwolila ....... ale nic z tego
Krzysiu - jako pierwszy zakabowałeś mi wystawę storczyków i wspominałeś, że sam nie możesz być, to przynoszę kilka w prezencie
Zdjęć mam mnóstwo, nie chcę tutaj wstawiać tylu i zaśmiecać, więc jak ktoś ciekaw, to zapraszam do mojego wątku.
Gieniu - miło sobie pooglądać takie słoneczne i ciepłe miejsca w burym listopadzie!
Rysiu - Tobie też udała się pogoda podczas tej sesji zdjęciowej.
A ja uwielbiam ruiny, hehe ...
Odpowiem za Krzysia - dzisiaj w Katowicach buro
i deszczowo, ale o śniegu nie słyszałam (i wolę na razie nie słyszeć! )
Krzysiu - a co to za roślinka?
I dzięki za podpowiedź - chyba faktycznie to nasiono platanu.
Coś w tym roku platan za mną "chodzi".
Witam cię Krzysiu i wszystkich odwiedzających, no i dzięki temu tworzących ten wątek .Przesiedziałam chyba pięć dni {no z przerwami]Ale obejrzałam i przeczytałam wszystko od początku.Spotkałam nawet paru znajomych.Muszę powiedzieć ,że jestem pod ogromnym wrażeniem ,bardzo mi się podobało,wiele pięknych miejsc zobaczyłam.Należą wam się gratulacje
Witam serdecznie Marto C to widzę że masz zajęcie Dawno Cie nie widziałem, no a przynajmniej u mnie na wątku Marto Kocino cieszę się że byłaś na tej wystawie i pokazałaś tę piękną kolekcję. Mam nadzieję że i ja się kiedyś pojawię na tej wystawię. W tym roku już byłem dwa razy w Krakowskim OB i bardzo go lubię za piękną kolekcję drzew i krzewów. Ale nie sądziłem że mają aż tyle pięknych storczyków. Rysiu cieszę się że jeszcze troszkę fotek się znalazło. Mam cichą nadzieję że coś tam się jeszcze znajdzie Wiem maniak ze mnie straszny Wisienko no popatrz ale ja jestem, nawet nie napisałem nazwy. Jestem nie poprawny To były zdjęcia kaliny sztywnolistnej. Zauważyłem że rośnie w parku dopiero jakieś 3 lata temu, a najlepsze jest to że często tamtędy przechodziłem. Jest to duży zimozielony krzew Jola dzięki serdecznie za odwiedziny, miło że do mnie zaglądasz
Witaj Izo nie sądziłem że wątek tak szybko mi się rozrósł że 5 dni go czytałaś. Ale dziękuję za wytrwałość. Doceniam to Mam nadzieję że dołączysz do moich gości i również dodasz troszkę zdjęć. Będą one mile widziane
Witaj Krzysiu Ty jak codzień rono odwiedzasz swoich znaomych Pewnie za chwile idziesz do pracy. Widzę że znowu masz nowe fotki. U mnie od rana co chwilke prześwituje słońce, jest tylko wiatr pewnie zimny nie byłam jeszcze na dworzu
Witaj Krzysiu ja do Ciebie z rewizytą. Ale Twoi goście cudne fotki zostawiają, aż mnie nosi, że ja nie mam co pokazać, ale za to świetnie mi sie ogląda. Grecja, Chorwacja, Toruń, kwiaty, drzewa i różności inne- super, że załozyłeś ten wątek. Pozdrawiam i milego dzionka zyczę.
Witaj Izunia, przepiekne to one są ale nie moje moje tylko skopiowane, no ale cóz choc tylko tyle mogę. Pozdrawiam i miło Cie poznać sorka Krzysiu, że u Ciebie.