Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Już Ci pisałam ale powtórzę.Twoje zdjęcia to poezja ,tak precyzyjnie ująć żywe stworzenia to majstersztyk najwyższych lotów.
Przy Twoich zdjęciach czuję się taka malutka ,nigdy nie miałam duszy artystycznej natura obdarzyła mnie umysłem ścisłym i nawet zdjęcie zrobić to dla mnie duże wyzwanie
Milutkiego wieczoru
Haniu, nie przesadzaj, to normalne zdjęcia.
Chociaż muszę przyznać i to już któryś raz z kolei

że uwielbiam robić zdjęcia.
Ty masz ścisły umysł jak piszesz, a ja mam inny, można powiedzieć taki trochę artystyczny.
Umiem też grać na keyboardzie - sama się uczyłam przy okazji, gdy córka chodziła do szkoły muzycznej.
Niestety instrument leży schowany, jest stanowczo za krótka doba.
Teraz będę robić choinkę z... makaronu.
eukomis pisze:Gabrysiu jest ci pewnie bardzo miło że cię odwiedzają takie goscie ja tez by chciała ich gościć u siebie , ale do bloku to nie przylecą.Tak masz miło na działeczce ztakimi towarzyszami.pozdrawiam
Halinko, obserwować ptaki i nie tylko, to naprawdę frajda.
Nie zawsze się to udaje, bo są płochliwe, ale gdy się siedzi bez ruchu, to można różne sytuacje wypatrzyć.
Ellaa pisze:...i jak na 'tygryska' przystało poluje na 'grubego zwierza'

Jest bardzo "wybredny", gdyż poluje głównie na owady z rzędu prostoskrzydłych i ważek, czyli spore okazy
Tak
Elu, to racja.
Przeważnie miał upolowanego motyla, albo tłuściutką pszczołę.
Ewa Janina Sadowska pisze:Gabi-róze bazkonkurencyjne. Miło było pooglądać. Pozdrawiam z deszczowego Krakowa.
Witam Ewo w moim ogródku.
Jest mi bardzo milo Cię gościć i zaprosić ponownie.
markussch01 pisze:Gabrysiu !
Piekne ujecia/ptaki,zabka,slimak,pajak/
Nie chodzi mi o same wykonanie (1a)zdjec- pokazuijesz zycie w ogrodzie/przyrodzie/
Z przyjemnoscia ogladam.
Pozdrawiam Markus
Witaj Markus.
Lubię podglądać przyrodę i życie na działce.
Myślę że my wszyscy to lubimy...