Moja roślinność-anula
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!Zajrzałam i bardzo mi się podoba.Styl taki jak lubię.Też chcę założyć wątek z ogródkiem ale zawsze coś
mi w tym przeszkadza.Czy te długie ,stojące to rury kanalizacyjne?

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aneczko
No i bardzo dobrze,że założyłaś swój wątek.Masz piękny ogród i należy go pokazywać.Świetnie posadziłaś rojniki.Ja miałam swego czasu rojniki ale nie mogłam znieść mrówek,które szczególnie sobie upodobały właśnie rojniki i zlikwidowałam.Ale nie wiem czy nie skopiuje od Ciebie i posadzę je w czymś wyżej nad ziemią może mrówki tam nie trafią.A jak zimą? Czy nie przemarzną?
Byłam też na Twoim fotosiku,ale nie zdążyłam całego przejść - na pewno wrócę tam jeszcze.
Majeczka śliczna dziewczyna
Uściski dla Majki
No i bardzo dobrze,że założyłaś swój wątek.Masz piękny ogród i należy go pokazywać.Świetnie posadziłaś rojniki.Ja miałam swego czasu rojniki ale nie mogłam znieść mrówek,które szczególnie sobie upodobały właśnie rojniki i zlikwidowałam.Ale nie wiem czy nie skopiuje od Ciebie i posadzę je w czymś wyżej nad ziemią może mrówki tam nie trafią.A jak zimą? Czy nie przemarzną?
Byłam też na Twoim fotosiku,ale nie zdążyłam całego przejść - na pewno wrócę tam jeszcze.
Majeczka śliczna dziewczyna
Uściski dla Majki
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: