ANETKO ,posadź hortensje bukietowe .Są bezproblemowe i kwitną co roku .
Marzenia są po to by je spełniać .Kup w dobrym i niedrogim miejscu sporo host i rabatkę masz gotową . BETI ,wszystko ok .Wpis też powyżej był . GENIU ,mam nadzieję ,że posłonki się u mnie zadomowią .
W zeszłym roku na jesień w wilgotnym miejscu posadziłam dwie sadzonki przylaszczki, ale powolutku zgubiły wszystkie liście. Ciekawe czy na wiosnę odbiją. Śliczne są
Jolu cudne odmiany ciemierników, chyba będę musiała zajrzeć do Twojego wątku sprzedażowego
Pozdrawiam, Zuza ---------------------------- Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemiI,II,III
od razu się uśmiechnęłam, jak zobaczyłam Twoje wiosenne kwiaty. Masz racje, to już niedługo. Juz widziałam nasiona w sklepie, zaraz pokażą się rośliny, cebulki, kłącza. Zawsze mówię: Byle do Gardenii!
Niestety i w tym roku chyba nie dam rady iść, chociaż kombinuję, jak koń pod górkę!
MIŁKO ,na Gardenii nie byłam już od lat .Jak dla mnie to za daleko i za wcześnie (zima w pełni ). MAŁGOSIU ,mam nadzieję ,że ciemierniki pokażą chociaż parę kwiatuszków . RAFIK ,to psiząb . IWONKO ,LUCYNKO ,czas pędzi .Już coraz bliżej do wiosny . ZUZA ,przylaszczki wiosną wypuszczą kwiatuszki ,a później nowe listki .