Ogródek Marty cz.1
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ojej! Tylu miłych gości a ja taka nieuczesana
Maleństwo (180 cm wzrostu) robiło dla Was reportażyk 
Witam Was wszystkich!
Obrobiłam już zdjęcia z dzisiejszego wypadu na wystawę storczyków w karkowskim OB.
Było.. okropnie
1,5 godziny stania w kolejce (zimno, wiało, momentami kropiło, a ja głupol bez kurtki
) , 15 minut oglądania. Na dodatek zaczęło pomału się ściemniać i obsługa chciała linczować każdego kto przystawał i robił zdjęcia. Powiedziałam w końcu, że ja muszę, bo chcę pokazać wystawę tym którzy nie mają szansy tu być
Chyba zabrzmiało dramatycznie, bo już nikt się nie czepiał
A więc - wydarte na siłę fotki storczyków specjalnie dla moich miłych gości 

Witam Was wszystkich!

Obrobiłam już zdjęcia z dzisiejszego wypadu na wystawę storczyków w karkowskim OB.
Było.. okropnie

- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
E, poświęcenie
Wcale nie żałuję że pojechałam, tylko jak zobaczyłam tą kolejkę to zdębiałam. Właśnie popijam herbatkę ;)
Do storczykarni wpuszczają tylko raz w roku - na co dzień nie można zwiedzać, bo otwieranie drzwi pogarsza mikroklimat, jak mi wytłumaczono.
W ogrodzie botanicznym róże (z czarną plamistością!) już okopczykowane, szaro i jesiennie, ale jeszcze można przyuważyć miłe dla oka widoczki. Patrzcie na te pióropusz traw!

I jeszcze takie cudeńko, ze zbliżeniem, żeby wiedzieć jak to zrobić

Do storczykarni wpuszczają tylko raz w roku - na co dzień nie można zwiedzać, bo otwieranie drzwi pogarsza mikroklimat, jak mi wytłumaczono.
W ogrodzie botanicznym róże (z czarną plamistością!) już okopczykowane, szaro i jesiennie, ale jeszcze można przyuważyć miłe dla oka widoczki. Patrzcie na te pióropusz traw!

I jeszcze takie cudeńko, ze zbliżeniem, żeby wiedzieć jak to zrobić