A objawy czyszczą mój portfel definitywnie.
Ostatnio przymierzałam buty .. i obliczałam ile roslinek mogłabym kupić za tę cenę ...

Dobra jesteś...uśmiałam się z ciebie. Ale sama jestem nie lepsza. Dla mnie zima i okres bez działki..to cała wieczność. A z tym portfelem...czyszczą niestety..ale na to nam nie żal.Miiriam pisze:Witaj Zeniu - tak na poważnie to ja mam bzikana punkvcie ogrodu .. i on się, o zgrozo, powieksza....
A objawy czyszczą mój portfel definitywnie.
Ostatnio przymierzałam buty .. i obliczałam ile roslinek mogłabym kupić za tę cenę ...
Zeniu .. nie żal.. ale boso chodzić też nie wypadaZenia pisze: Dobra jesteś...uśmiałam się z ciebie. Ale sama jestem nie lepsza. Dla mnie zima i okres bez działki..to cała wieczność. A z tym portfelem...czyszczą niestety..ale na to nam nie żal.
Dorotko - tyle ciepłych słów, że aż serce rośnie - dziękujęDanio pisze:Przeszłam Bernadetko twój ogród wzdłuż i wszerz. Bardzo mi się u ciebie podoba. Masz piękny skalniak, doskonale wkomponowane kamienie i rośliny. Hostowisko, to też super pomysł, chyba go ściągnę od ciebie. Nie wiem tylko, czy hosty będą rosły pod modrzewiem?
Robisz piękne zdjęcia, przy niektórych dostaję "gęsiej skórki"
Dorota
Witaj Dorotkokorzo_m pisze:Bernatko jak Ciebie czytam to również jak inni się śmieję. Chyba każdy z nas na tym forum ma lekkiego bzika na punkcie zielonego. Ja zaczynam już teraz robić terapię i tłumaczę sama sobie ,że są inne ważniejsze wydatki, dobrze,że już jesień i niedługo zima i nie ma tylu kuszących zieloności po sklepach.
Twój ogródek rozrasta się bardzo, a skalniak masz dzięki tym kamieniom cudowny.