Ona ma taki szlachetny kształt! Może się uśmiechnę na wiosnę? (nie powinnam, bo miejsca już dawno nie mam )
Popatrz proszę w wątku identyfikacyjnym!~Tam pytanko mam do Ciebie!
ewa w pisze:Cudowna dalia , szkoda, że noce z przymrozkami moglibyśmy jeszcze cieszyć się pięknem kwiatów zwłaszcza, że lato było okropne. Czas na wykopki aż się boję tej roboty a Tobie Grzesiu nie zazdroszczę
No tak , Mingus Alex prezentuje się bardzo ładnie. Swoje wdzięki pokazało dopiero niedawno . Lato było tak suche że szkoda gadać .
Czeka mnie kopanie około 200 karp . Jak mi nikt nie pomoże przy tych pracach to zejdzie mi kilka popołudniowych dni , tym bardziej że ciemno robi się szybko .
Ewo - Na fotkach Dominique wyszła lepiej niż faktycznie jest w rzeczywistości
Oczywiście jest to odmiana od Pana Stanisława , sam osobiście przyznaje że słabo się rozmnaża .
Jako że u mnie jest pierwszy rok , zobaczę czy przetrzyma zimę w piwnicy
Bardzo sympatycznie! Film tak zrobiony, że ujmuje frajdę uczestnictwa ekipy w wystawie.
No i miło było Cię Grześ widzieć na wystawie. Zdjęcia nie dają poznać człowieka tak, jak słowa, uśmiech!
Wystawa fajna, estetyczna, ale bez patosu, w radosnej atmosferze!
Miłko - bardzo sympatyczna ekipa , lubię się z nimi spotykać Ewo - są takie filmiki od tego samego autora ( Peter Lelek ) z 2011 ,2012, 2014
nakręcone właśnie w Rybniku, z tym że Słowaków bardziej interesują mieczyki więc mieczykom poświęcają więcej miejsca na taśmie