Joasiu no twardy orzech do zgryzienia masz. Na pewno możesz mieć dużo lilii wodnych. O których ja mogę tylko pomarzyć.
A co do ziemi? Kiedyś w jakiejś gazecie ogrodniczej był artykuł co może rosnąć w takim podmokłym terenie. Spróbuję poszukać. Chyba że wywiozłam ten numer na działkę. Sprawdzę. A co do róż, jaka kolorystyka, wysokość Cię interesuje?
Aniu mam dużo lepsze foty Wiliama. Właściwie to miałam i jestem w trakcie ich odzyskiwania. Te co podałam to były pierwsze kwitnienia. Później był piękniejszy. Liczę, że w tym roku jeszcze więcej pokaże. Bardzo podobał mi się on u Kasi -robaczka. A z lilii podoba mi się Elodie, Pearl Loraine, Pearl Stacey, White Planet, Acierto, Altari, Baruta, Big Brother, Boogie Woogie, Flashpoint, Honeymoon, Miss Feya, Mister Cas, Myth, Nymph, On Stage, Ovatie, Pretty Women, Distant Drum, Soft Music. Kilka z nich już mam ale chcę więcej

. Nie jest to lista zamknięta, od godziny coś skreślam i zakreślam inne. Albo zamazuję skreślone i zakreślam od nowa

. A Ty co wybrałaś?
Moniczko a to tegoroczna sadzonka? Jak tak, to może jeszcze pokaże co potrafi? Zazwyczaj wszędzie pięknie kwitnie. Może faktycznie słaba była. Albo coś jej przeszkadza.