Annes 77 pisze:Zimowa szata przykryła białą pierzynką wszystkie roślinki i bardzo dobrze,teraz im ciepło:)
U mnie w nocy spadło tyleeeeee śniegu
Mi wymarzła zeszłego roku jeżówka Aloha,a może ślimaki ją zjadły kto to wie?
Aniu, myślę, ze to była sprawka ślimaków

U mnie na wiosnę ślimaki tak atakowały jeżówki, ze musiałam je nakryć wielkimi słoikami, bo nie dałabym rady zapanować nad tą plagą pożeraczy. Podobnie przy ostróżkach

Masakra to była. Nie wiem, czy winna była lekka zima, ale namnożyło się tego tyle, że nawet niebieskie kulki z trudem nadążały tępić to paskudztwo. Ciekawe jak będzie w tym roku
Przemekt23 pisze:Taka kołderka ze śniegu dobra rzecz. U mnie dziś dopiero mocniej pada. Szkoda że prędzej nie popadało przed tymi dokuczliwymi mrozami. Mam nadzieję że nie padnie wiele roślin wiosną.
Już lada chwila przekonamy się które roślinki chcą z nami pozostać. Myślę, że za miesiąc będą już ruszały pierwsze roślinki cebulowe, a później poleci już z górki
Margo2 pisze:Przyznasz chyba, że taki zimowy krajobraz też jest piękny
Mimo wszystko to jest jakas odmiana.
Wiem, że tę rabatę tylko powiększasz, ale mimo wszystko będzie to niesamowity widok
Czytam o Twoich zamówieniach i wyobrażam sobie jak to będzie wyglądało
Ja jakoś też nie mogę się oprzeć bylinom. I dlatego nie kupuję większej ilości tej samej odmiany tylko po jednej sztuce.
Nie umiem wybrać które chciałabym mieć u siebie. Ty mimo wszystko masz większy teren io możesz sobie na to pozwolić
Ja również mam słabość do bylin - są takie wdzięczne i niekłopotliwe
Staram się kupować po kilka szt. z odmiany, choć zawsze mnie serce boli, że mogłabym zamiast tego mieć 3 różne roślinki
Niestety u mnie pojedyncze sztuki giną, bo rabaty są zbyt duże. Cieszę się jednak, że nareszcie doczekałam się etapu, że roślinki tworzą ładne, spore kępki