Lucynko no co Ty za co mam się obrażać!
Mnie właśnie krzaczek zachwycił, bo kiedyś na osiedlu mieli taki krzaczek w ogródku domku prywatnego i miałam na pierwszej działce ale mi wykopali ukradli

Po latach sobie odkupiłam do własnego ogrodu. W Krakowie jest taki ogród gdzie są dwie krzewiasta i jedna taka chyba kilkudziesięcioletnia ! obsypana kwiatami wygląda bosko! Pewnie ja takiej nie doczekam no ale ją mam
Kasiu wbrew cenie mogą wyróść ładnie i cieszyć Cię ja mam takich parę roślin za grosze a efekt
Aniu a ja mam i skarpetki i koty 2!!!
Dario mam taki zakątek vis a vis kur gdzie piwonie rosną łanem

Ta żółta to ta sama o długiej nazwie i nie specjalnie pachnie

Za to te chińskie można wdychać non stop!
Amelciu no właśnie czy uda Ci się dopilnować siewek, a potem będzie Ci żal, więc może wstrzymaj się. Jak będziesz w formie maluszek będzie spał to posiejesz to nie jest ciężka praca, a M ziemię przyniesie

Moja pierwsza działka była wśród poletek doświadczalnych Akademii Rolniczej i było tam dużo działek, które nam odebrano. Jedni rośliny brali inni nie. Jedna z pań pozwoliła mojej koleżance ukopać co chcemy i wykopałyśmy sporo kłączy tych piwonii. Wsadzone tutaj rozrosły się do tych rozmiarów w ciągu 10 lat ale już trochę stąd wykopałam. Jak będziesz chciała to na wiosną nie, ale w sierpniu może rosnąć i u Ciebie