W tym roku z zamówieniem polegam całkowicie na opiniach i podsumowaniach dziewczyn z Fo. Wciągam na listę pasujące mi celebrytki, a potem poszukam szkółki, która by miała wszystkie panienki w ofercie. Ciekawe czy znajdę takową

Annes 77 pisze: Róże w koszyku to:
1.Soul
2.Schone maid
3.Galaxy
4.Amelie Nothomb
5.Paul Bocuse
6.Ventilo i jeszcze kilka innych...
Wysieję na tę chwilę kobeę białą i chyba jak zwykle szałwię trio.Może jeszcze skuszę się na próbę wysiewu orlików? Z nimi jeszcze nie próbowałam...Pewnie jak zobaczę morze kolorowych torebek w ogrodniczym to jeszcze coś wpadnie do łapek:)
Maju różyczki wyżej wypisałam i wysiewy też,ale pewnie coś jeszcze dosieję...hmmm
Annes 77 pisze:Zuza katalog pierwsza klasa,a róże w nim bajkowe![]()
Podaj listę celebrytek proszę![]()
No proszę mamy całą serię wspólną....hmm czy ja kiedyś zdołam coś wyhodować z patyczka? Do tej pory nie udało mi się,ale ja wciąż się nie poddaję.W tym roku znów będę próbowała do bólu. Mam za zadanie wyhodować kopię Winter Lodge![]()
Zuzka bądź tak miła i nie wpychaj się w kolejkę!!!sweetdaisy pisze:Annes 77 pisze:Zuza katalog pierwsza klasa,a róże w nim bajkowe![]()
Podaj listę celebrytek proszę![]()
No proszę mamy całą serię wspólną....hmm czy ja kiedyś zdołam coś wyhodować z patyczka? Do tej pory nie udało mi się,ale ja wciąż się nie poddaję.W tym roku znów będę próbowała do bólu. Mam za zadanie wyhodować kopię Winter Lodge![]()
![]()
![]()
Aniu, i dla mnie, dla mnie wyhoduj jak się uda , pleeeeeease
![]()
![]()
![]()
Może i ja popróbuje coś z patyczka uhodować![]()
Listę podam Tobie jak wrócę do domku, bo ja teraz baaaardzo zapracowana jestem