O ho ho , Kasia robi za swatkę no na pewno pokocha Twoją suczkę , sympatyczna jak Pancia, to jakby nie pokochał oj to będą szczeniaczki śliczności
-- 9 sty 2016, o 11:31 --
Monika oj nasze chłopaki by szaleli w zabawie razem:) Mojego energia roznosi, trudno go okiełznać . Ale to prawo młodości
A jak Maja będzie( jeśli w ogóle będzie ) to ogłoszę wszem i wobec na cały świat Nie ma obawy ,że ktoś przeoczy
Witaj Karolinko gdzieś mi zaginałeś nie wiem czemu nie dostawałam powiadomień .
Piękne wspomnienia a hibiskusy powalają na kolana czy Ty już wysiałaś swoje nasionka ???
Babel urósł i jest coraz ładniejszy kawaler pogłaskaj go ode mnie .
Miłego dnia życzę
No , no , no Dorotko już ja się postaram żeby o mnie nie zapomniała, mam jej adres meilowy to da się załatwić oby tylko przyroda , czytaj RÓŻE, nie zawiodły
E tam , będzie dobrze, przecież moje noworoczne postanowienie to --ten rok ma być fajny
Mam nadzieję Dorotko ,że to nie będzie fajny garnek tylko np. super torebka
-- 9 sty 2016, o 13:21 --
Tereniu jeszcze nie wysiałam , ale mam mocne postanowienie siać zaraz
Babel rośnie jak na drożdżach, zaraz się okaże ,że to nie Ratlerek tylko Rotwailer
O tak szlifierka to jest to co kobieta powinna mieć, najlepiej w torebce , ja Adasia o wkrętarkę proszę, przydała by mi się bardzo, taka moja, nie jego
A wiedziałam ,że to jak nie będzie garnek to bodaj szlifierka wiedziałam ja myślę o torebce a Dorota co w niej nosić--szlifierka jak znalazł do torebki
-- 9 sty 2016, o 14:56 --
A Iwonka kupi sobie wkrętarkę , najlepiej na Walentynki
No można się załamać