Marto dziękuję za tak miłe słowa,na róże pewnie znajdziesz miejsce,ja gdybym miała duży ogród też ich więcej bym posadziła,a tak z powodu ograniczonego miejsca jeśli dokupię to taką która mnie wyjątkowo zachwyci,mój ogródek mimo wszystko nie różany ,ale żurawkowo-hostowo-prymulkowy
Jurek wiem,że to będzie niełatwe ją zdobyć,u MP robiłąm zakupy nie raz,jedynie ostatnie były niezbyt udane bo mi kilka roślin nie wyszło,ale dostałam je kolejnej wiosny,wszystkie w gratisie do zamówienia ,tak więc nie mam powodów do narzekania
Halu,dziękuję kochana,ale taką cieszyniankę mam,mi chodzi o odmianę Thor,ma wariegatkowe liście
Krysiu lubię ozdoby ogrodowe cóż na to poradzę,potrafią podkreślić piękno roślin ,ale na takiej działeczce jak moja też za dużo ich nie może być,weekend jest przedłużony bo od święta Trzech Króli w domu sobie siedzę ,jedynie dzisiaj wyjazdowa byłam,tyle co wróciłąm z Wrocławia,trzeba było na wyprzedaże się wybrać,ale tak poważnie to raczej dla zabicia czasu ,ile można siedzieć przed telewizorem,gdyby nie zima to ja już bym wiedziała jak zagospodarować te kilka dni wolnego