Witaj! To wiśnia piłkowana a magnolia nareszcie tak kwitnietara pisze:Czy to może Migdałek? tak pięknie kwitnie, a Magnolia przepiękna
Dziękuję;-) Ślimaki już atakują moje lilie, chociaż tak do końca nie wiem czy to one. Coś w każdym razie pożywiło się liśćmi.tara pisze:Ależ przepiękna soczysta zieleń, zdrowe roślinki a te doniczkowe wypasione. W tym roku begonie posadziłam do gruntu i zapomniałam sprawdzić a tam ślimaki już się nimi zaopiekowały.
A dziękuję;-) naczynia służą już około 15 lat tym bardziej trzeba o nie dbać;-) Moja niezmienność polega również na tym, że zawsze jako wypełnienie są begonie.AnaAn pisze:Monia, pięknie wyglądają begonie w tych naczyniach po liftingu
Możliwości są dwie: jest to taka odmiana, bo od kilku lat rosną takie albo miejsce je stymuluje (towarzystwo kratki, pnącza).Alania pisze:Jak to robisz, że jeżówki rosną tak wysokie![]()
To mnie zaciekawiłaś. A jakie masz warunki glebowe i nasłonecznienie?tara pisze:U mnie jeżówki w ogóle nie chcą rosnąć nie lubią mnie, już wprowadzałam tyle odmian, dogadzałam jak tylko mozna ale uparte - dlatego podziwiam je w Waszych ogrodach.