Ogród -mój azyl cz.1
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!Pospacerowalam u ciebie-pięknie.Dużo różnych i zadbanych roślin,no i ogromny staw.Zauważyłam wśród roślin pieris-biało-zielone liście.Czy masz go długo?A jeśli tak ,to czy przemarza?
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Sterlizjo-pieris mam już od kilku lat ,zakwitł mi dopiero w tym roku.Ponoć przemarza ,ale mojemu się to nie zdarzyło jak do tej pory .Okrywałam go tak jak róże ,czyli mały kopczyk na korzenie .
Asiu-ja też na wakacjach nie gotowałam ,robię to co dziennie w domu i wystarczy .Jeśli w twojej rodzinie nie ma niejadków to możesz wybrać wczasy z wyżywieniem ,ale ja wolałam sama wybierać co chcę zjeść .Chodziliśmy do różnych knajpek na obiady i kolacje ,śniadania sami sobie robiliśmy.
pozdrawiam .
Dodam parę fotek zrobionych przed chwilką.
lwie paszcze -jeszcze kwitną

nasturcja -też nie daje się .

moja najukochańsza maleńka różyczka -kwitnie tak bez przerwy od lata ,bidulka ma jeszcze tak wiele pąków ,aksamitki.

Asiu-ja też na wakacjach nie gotowałam ,robię to co dziennie w domu i wystarczy .Jeśli w twojej rodzinie nie ma niejadków to możesz wybrać wczasy z wyżywieniem ,ale ja wolałam sama wybierać co chcę zjeść .Chodziliśmy do różnych knajpek na obiady i kolacje ,śniadania sami sobie robiliśmy.
pozdrawiam .
Dodam parę fotek zrobionych przed chwilką.
lwie paszcze -jeszcze kwitną

nasturcja -też nie daje się .

moja najukochańsza maleńka różyczka -kwitnie tak bez przerwy od lata ,bidulka ma jeszcze tak wiele pąków ,aksamitki.

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Wisience i Asi dziękuje za pomoc Dodam kilka fotek moich iglaczków ,które zrobiłam dzisiaj.
Lasek obok mojego domu ,wprawdzie nie mój ,ale posadziłam w nim wiele świerków ,modrzewi i jodeł,żeby go troszkę odmłodzić.

A teraz iglaczki na moim terenie.

sosna kalifornijska

jodła i świerki miniaturowe.

mała jodełka

modrzew ,już prawie łysa

i na koniec jałowiec.

Lasek obok mojego domu ,wprawdzie nie mój ,ale posadziłam w nim wiele świerków ,modrzewi i jodeł,żeby go troszkę odmłodzić.

A teraz iglaczki na moim terenie.

sosna kalifornijska

jodła i świerki miniaturowe.

mała jodełka

modrzew ,już prawie łysa

i na koniec jałowiec.

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: